logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Yoga-laptops van Lenovo stimuleren inspiratie en uitdrukking bij creatieve gebruikers

Creëren, consumeren en samenwerken in een hybride wereld is zojuist makkelijker geworden met de nieuwste generatie Windows 11 Yoga-laptops van Lenovo die betere prestaties, meerveelzijdigheid en mobiliteit leveren in een strak en draagbaar ontwerp.

Yoga Pro

De Yoga Pro-lijn is ontworpen om een eersteklas ervaring te bieden en is de krachtigste in het Yoga-submerk van clamshell laptops. De Yoga Pro-lijn biedt topprestaties met gemakkelijke draagbaarheid, zodat gebruikers kunnen creëren en consumeren waar en wanneer ze maar willen. Deze generatie heeft een verbeterde versie van Lenovo X Power – een set hardware- en softwarefuncties die samenwerken voor een soepelere, creatieve ervaring. Gebruikers zullen bijvoorbeeld merken dat hun videobewerking sneller verloopt met drastisch versnelde software preview, rendering en exports – wat betekent dat ze meer tijd hebben om video’s te maken en minder tijd kwijt zijn aan wachten. Sinds de vorige generatie is de thermische capaciteit met 62,5% toegenomen in de 16-inch Yoga Pro 9i en met meer dan 25% in het 14,5-inch model – beide zorgen ervoor dat gebruikers snellere graphics, video of 3D-rendering ervaren terwijl de prestaties koel en stil blijven. Lenovo X Power gecombineerd met NVIDIA® GeForce RTX™ 40 Series GPU’s en AI-versnelling om de prestaties en stabiliteit te verbeteren, laat creatievelingen vol vertrouwen high-end creatieve toepassingen met gemak gebruiken.

Mini LED beeldscherm

Daarnaast bieden de nieuwe Mini-LED PureSight Pro beeldschermen van de Yoga Pro 9i (14,5″ en 16″, 8) een scherpere en realistischere visuele ervaring, met hoge kleurnauwkeurigheid. De integratie van 100% DCI-P3 en 100% Adobe RGB zorgt voor een veel groter kleurbereik en levendigere beelden, terwijl de Mini LED-optie een indrukwekkende 1200 nits oplevert, waardoor gebruikers comfortabel kunnen werken in vrijwel elke omgeving, zowel binnen als buiten.

Pure snelheid

Ook de Lenovo Premium Suite is vernieuwd en beschikbaar in de Yoga Pro 9i (14,5″ en 16″, 8), de Yoga Pro 7 (14,5″, 8), de Yoga Pro 7i (14,5″, 8) en de Yoga Slim 7 (14,5″, 8), Dit omvat een reeks nieuwe hardwarefuncties die ontworpen zijn om de Yoga-gebruikerservaring te verbeteren. Het meest opvallende is het vernieuwde toetsenbord met dish cap toetsen van 1,5 mm voor comfort en efficiëntie, een snellere tikreactie en toetsen met een antivetlaag voor een soepeler touch terwijl vingerafdrukken of vlekken worden geminimaliseerd. Naast het toetsenbord zullen laptops die zijn uitgerust met de Lenovo Premium Suite3 ook vier microfoons bevatten voor verbeterde video- en audiogesprekken, vier luidsprekers met ruisonderdrukking, stillere ventilatoren en een groter trackpad voor eenvoudigere verwerking van inhoud en betere efficiëntie in het algemeen.

Net als bij de vorige generatie worden alle Yoga-laptops geleverd met de Lenovo AI Engine+, die gebruikers snelle en intuïtieve prestaties biedt met de mogelijkheid om te anticiperen op hun stroom- of batterijbehoeften op basis van wat ze op hun apparaat doen. Ook onderdeel van Lenovo AI Engine+ is Lenovo Intelligent Sense en Integrated Security, die beide helpen de prestaties soepel, naadloos en beter beschermd te houden.

Yoga Slim

De Yoga Slim-lijn wordt gekenmerkt door elegante draagbaarheid en staat niet alleen bekend om het dunne uiterlijk, maar ook om het gemak van mobiliteit – een belangrijke eigenschap voor een generatie gebruikers die wil kunnen creëren, consumeren en samenwerken op hun eigen voorwaarden. Aan deze nieuwste generatie Yoga Slim-apparaten is het PureSight OLED-beeldscherm toegevoegd, dat zorgt voor scherpere, vloeiendere en realistischere beelden in een TÜV Rheinland en Eyesafe gecertificeerd5 beeldscherm.

De Yoga Slim 7 (14,5″, 8) en Yoga Slim 6 (14″, 8) worden geleverd met de nieuwste generatie AMD Ryzen 7000-serie processors die snelle en sterke prestaties leveren met een batterij van meer dan 60Whr en een Rapid Charge optie voor efficiëntie.

Grafische rekenkracht

Yoga Slim-gebruikers kunnen ook de nieuwe geïntegreerde RDNA™ 3 grafische technologie ervaren voor realistische content creatie visuals en een rijke entertainment keuze op het Yoga Slim beeldscherm. De AMD Ryzen AI engine brengt slimme nieuwe functies naar deze generatie Lenovo Yoga Slim, waaronder AI Eye Gaze Correction zodat gebruikers altijd naar de camera lijken te kijken tijdens een videogesprek, AI camera auto-framing om ervoor te zorgen dat het hoofd van de gebruiker altijd in beeld is, en AI depth-based background blur waarmee gebruikers achtergrondbeelden op een specifieke afstand van de camera kunnen instellen.

Lenovo Lock

Met Lenovo Smart Lock kunnen gebruikers hun apparaten onderweg helpen beschermen met cloud-based beveiligingssoftware waarmee ze op afstand hun verloren of gestolen apparaat kunnen lokaliseren, vergrendelen, gegevens wissen en terugvinden.

Prijzen en beschikbaarheid

  • De Yoga Pro 9i (16″, 8) zal beginnen vanaf 1699 euro inclusief btw en is naar verwachting verkrijgbaar vanaf mei 2023.
  • De Yoga Pro 9i (14,5″, 8) zal beginnen vanaf 1699 euro inclusief btw en is naar verwachting verkrijgbaar vanaf mei 2023.
  • De Yoga Slim 7 (14,5″, 8) zal beginnen vanaf 1499 euro inclusief btw en is naar verwachting verkrijgbaar vanaf juni 2023.
  • De Yoga Pro 7i (14,5″, 8) zal beginnen vanaf 1099 euro inclusief btw en is naar verwachting verkrijgbaar vanaf april 2023.
  • De Yoga Pro 7 (14,5″, 8) zal beginnen vanaf 1099 euro inclusief btw en is naar verwachting verkrijgbaar vanaf juni 2023.
  • De Yoga 7i (14″, 8) zal beginnen vanaf 999 euro inclusief btw en is naar verwachting verkrijgbaar vanaf april 2023.
  • De Yoga 7i (16″, 8) zal beginnen vanaf 999 euro inclusief btw en is naar verwachting verkrijgbaar vanaf april 2023.
  • De Yoga 7 (14″, 8) zal beginnen vanaf 899 euro inclusief btw en is naar verwachting verkrijgbaar vanaf april 2023.
  • De Yoga 7 (16″, 8) zal beginnen vanaf 899 euro inclusief btw en is naar verwachting verkrijgbaar vanaf april / mei 2023.
  • De Yoga Slim 6 (14″, 8) zal beginnen vanaf 899 euro inclusief btw en is naar verwachting verkrijgbaar vanaf mei 2023.

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.