logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

De Lenovo ThinkPhone by Motorola krijgt nieuwe productiviteitsfuncties

De Lenovo ThinkPhone by Motorola, de smartphone ontworpen voor zakelijke gebruikers, krijgt nieuwe productiviteitstools. Samen kondigen Motorola en Microsoft twee nieuwe functies aan voor ThinkPhone-gebruikers zodat ze overal kunnen werken: volledig geïntegreerde ondersteuning voor Windows 365 cloud-mogelijkheden en Push To Talk-integratie met de Walkie Talkie-functie op Microsoft Teams. Met deze verbeteringen is de ThinkPhone de ideale telefoon geworden voor de moderne werkplek.

Een complete PC-ervaring met ThinkPhone en Window 365 cloud PC

Windows 365 combineert de kracht en veiligheid van de Microsoft cloud met de veelzijdigheid en eenvoud van de PC. Door de integratie van deze mogelijkheid met de ThinkPhone, brengt Motorola nu een volwaardige cloud-pc naar je hand, zodat gebruikers overal kunnen werken. ThinkPhone-gebruikers kunnen profiteren van de Windows 365-integratie en de Windows-ervaring rechtstreeks van hun ThinkPhone naar een groter scherm streamen door deze eenvoudig aan te sluiten met een USB-C® kabel en een Bluetooth-toetsenbord en muis.

Smartphone met monitor

Gebruikers hebben toegang tot de kracht van ThinkPhone door hem te combineren met een monitor van Lenovo, waaronder de ThinkVision P27h-30 monitor met een 27-inch QHD-scherm, en Bluetooth-accessoires zoals het Lenovo Professional Wireless Rechargeable Combo Keyboard and Mouse en de Lenovo Go Wireless ANC Headset, voor een volledige Windows pc-ervaring met al hun gepersonaliseerde apps, content en instellingen, waar ze ook zijn.

Deze mogelijkheden bieden gebruikers niet alleen de flexibiliteit om echt mobiel en volledig productief te zijn, maar stellen IT-afdelingen ook in staat om de traditionele werkopstelling te herzien en de totale kosten te verlagen.

Professionele Walkie Talkie in Microsoft Teams

Tijdens het werk is gemak essentieel en de iconische Red Key-knop van ThinkPhone brengt gemak tot leven. Met twee tikken kunnen gebruikers naadloze telefoon- en PC-integratie ervaren dankzij de Think 2 Think-connectiviteit. Nu wordt het gemak van de ThinkPhone Red Key uitgebreid met de integratie van de Walkie Talkie-app in Teams. Door de Red Key snel te programmeren om de Walkie Talkie-modus op te roepen, beschikken gebruikers over directe push-to-talk (PTT)-communicatiemogelijkheden. Deze functie werkt out of the box en integreert de Red Key perfect met de Walkie Talkie-app in Microsoft Teams6, waardoor het eenvoudig wordt om direct te communiceren met specifieke teams of afdelingen via Teams-kanalen.

Ongeëvenaarde zakelijke apparaatervaring met ThinkPhone

Met ThinkPhone beschikken gebruikers ook over een compleet pakket beveiligings- en ondersteuningsfuncties die geavanceerde bescherming en volledige beheerbaarheid bieden. ThinkShield, het superieure beveiligingsplatform van Lenovo met onderliggende fundamentele beveiligingsbeleidsregels, functies, gespecialiseerde hardware, software en processen, helpt de beveiliging van het apparaat te garanderen.

Oerdegelijk ontwerp

De superioriteit van ThinkPhone gaat verder dan beveiliging en strekt zich uit tot het hoogwaardige en resistente ontwerp. Hij is gemaakt van aramidevezel, dat sterker en lichter is dan staal, en gecombineerd met een aluminium frame en Gorilla Glass Victus, is hij sterk genoeg om de IP68-beoordeling voor onderwaterbescherming te halen en te voldoen aan de MIL-STD-810H-tests voor duurzaamheid.

Specificaties van Lenovo ThinkPhone

ThinkPhone wordt ook geleverd met eersteklas specificaties, zoals het Snapdragon 8+ Gen 1 mobiele platform, een groot 6,6″ FHD+ scherm, een 5.000 mAh batterij en een 68W TurboPower oplader die zowel de ThinkPhone als Lenovo laptops kan opladen. Een geavanceerde 50MP Ultra Pixel-camera maakt dit krachtige apparaat compleet en levert premium beeldkwaliteit bij elk videogesprek, ongeacht de lichtomstandigheden.

Beschikbaarheid

De Windows 365-ondersteuning via Moto Connect en de Walkie Talkie-functie in Microsoft Teams zijn de komende weken beschikbaar voor de Lenovo ThinkPhone van Motorola. De Walkie Talkie app is al opgenomen in de Teams frontline licentie.

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.