logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Lenovo kijkt naar 2021


In 2020 kreeg betekenisvolle innovatie voor Lenovo een nieuwe invulling, omdat mensen zochten naar veranderingen in bestaande technologieën die hen helpen beter te leven, werken en studeren. Lenovo voorspelt dat het volgende decennium wordt bepaald door slimmere technologie voor iedereen en door gerichte innovaties en doorbraken in een aantal bestaande technologieën die essentieel zijn voor de gebruikerservaring. Het nieuwe portfolio van producten, software en oplossingen van Lenovo dat is aangekondigd, is slimmer en zet connectiviteit voorop.

Bekijk hier meer nieuws over de CES 2021!

Verbeterde mobiliteit

Lenovo presenteert met trots nieuwe apparaten en software die gebruikers helpen in een nieuwe wereld van flexibele werkplekken. Lenovo kondigde de dunste1 ThinkPad ooit aan: ThinkPad™ X1 Titanium Yoga. De nieuwe ThinkPad X12 Detachable combineert de kenmerken van een krachtige laptop met de flexibiliteit van een 12,3-inch detachable tablet. Lenovo’s nieuwe ThinkBook™ Plus Gen 2 i met e-ink-display, ThinkBook 13x i, ThinkBook 14p Gen 2 en ThinkBook 16p Gen 2 zijn speciaal ontworpen voor mobiele professionals in het midden- en kleinbedrijf (MKB) en worden geleverd met de nieuwste software-updates naar Lenovo Vantage, die de gebruikerservaring verder personaliseren en onderweg de veiligheid garanderen.

Overal entertainment

Het is belangrijker dan ooit om consumenten een krachtig, verbonden en geüpgraded apparaat te bieden dat voor alle gezinsleden gemakkelijk te gebruiken is. Krijg urenlang entertainment en meer pixels met de nieuwe Lenovo Tab P11 met een verbluffend 2K-scherm. De tablet is compatibel met op maat gemaakte productiviteitsaccessoires zoals een optioneel toetsenbordpakket, Lenovo Precision Pen 2 en wordt geleverd met vooraf geladen Microsoft Office-apps. Het biedt ook Kids Space van Google die jonge kinderen helpt te leren en plezier te hebben. Het is ook een van de weinige tablets die zijn gecertificeerd om Netflix-shows in HD te streamen. Hoewel het dagelijks leven is veranderd, begrijpt Lenovo dat gebruikers nog steeds de nieuwste films moeten kijken, op afstand moeten leren en verbonden moeten blijven via eersteklas videogesprekken met technologieën vanuit huis.

Meeslepende AI-gaming van de toekomst

Lenovo Legion pakt uit met nieuwe futuristische gaming-apparaten. Deze spelen nog beter thuis door de beste prestaties van de nieuwste gaming-laptops en accessoires. De groei van videogames als een bron van sociale interactie en plezier terwijl je fysiek niet bij elkaar bent, is alleen maar versneld tijdens het nieuwe normaal. Tijdens CES levert Lenovo slimmere en meer stijlvolle game-opties met zijn nieuwe battle-ready line-up die kunstmatige intelligentie (AI) gebruikt om automatisch naadloze gaming-prestaties mogelijk te maken op Lenovo Legion pc’s en accessoires. Lenovo zorgt voor meer meeslepende ervaringen met ’s werelds eerste 16-inch QHD 165Hz gaming-laptops: de nieuwe Lenovo Legion 7 en Lenovo Legion 5 Pro.

Revolutie voor werken op afstand

Medewerkers op afstand en hybride werkmodellen zijn steeds meer de realiteit van een nieuw normaal geworden. Er zijn nieuwe Lenovo L-serie monitoren met IPS-panelen aangekondigd, waaronder de Lenovo L24i-30 en Lenovo L27e-30. Beiden zien er geweldig uit in een woonruimte en houden de ogen fris met geavanceerde antireflectie- en Eye Comfort-technologie gecertificeerd door TÜV Rheinland om blauw licht en flikkering gedurende de dag te minimaliseren. Op de nieuwe ThinkPad X1 Carbon en X1 Yoga bieden de nieuwe Dolby Voice-mogelijkheden uitzonderlijke vergaderervaringen door gebruik te maken van ruimtelijke audiotechnologie die stemmen scheidt en spraakherkenning voor stemassistenten verbetert. Gebruikers zullen ook blij zijn om nieuwe Smart Dock-oplossingen te ervaren en ultramoderne technologieën zoals blauwlichtfilters en ruisonderdrukkingsmogelijkheden voor vergaderingen te integreren in de nieuwste serie ThinkBook-laptops. Nu bedrijven zich aanpassen aan nieuwe manieren van werken en hybride bedrijfsmodellen, is het des te belangrijker dat gebruikers worden uitgerust met de juiste technologie waarmee ze zich aan elke situatie kunnen aanpassen.

5G-connectiviteit

Omdat gezinsleden tijdens piekuren wifi-thuisnetwerken delen, is het belangrijker dan ooit om een betrouwbare 4G/LTE- en 5G-mobiele verbinding te hebben om razendsnelle snelheden mogelijk te maken. De nieuwe ultradraagbare 14-inch Lenovo IdeaPad 5G die op CES werd gelanceerd, is een van de eerste reguliere 5G-verbonden laptops speciaal gebouwd om een echt mobiele pc-ervaring te bieden tegen betaalbare prijzen. Het uitgebreide X1-portfolio van Lenovo omvat de opnieuw ontworpen ThinkPad X1 Carbon en ThinkPad X1 Yoga met verbeterde gebruikerservaringen en voegde zich bij de baanbrekende ThinkPad X1 Fold en ultralichte ThinkPad X1 Nano. Lenovo heeft hiermee een uitgebreid 5G-ready premium ThinkPad X1-portfolio. Motorola sluit zich aan bij Lenovo in de missie om 5G-technologie te democratiseren en razendsnelle 5G-connectiviteit en -mogelijkheden te bieden met de introductie van de Motorola one 5G ace. Naast supersnelle 5G-snelheden overtreft het apparaat de verwachtingen van gebruikers met een uitstekende batterijduur, camera’s en schermkwaliteit.

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.