logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Nieuw in de slaapkamer: LELO x Diesel TOR

LELO is een unieke samenwerking aangegaan met het internationale lifestylemerk DiESEL. Samen brengen zij twee speciale edities van LELO’s bestsellers, de SONA 2 Cruise en TOR 2 uit. Een tour de force van twee rebelse merken die niet bang zijn om nieuwe paden te verkennen en grenzen te verleggen. Maak kennis met de must-have volwassen speeltjes voor deze lente.

Samen met modepionier DIESEL onthult LELO vandaag een limited-edition collectie die tot nieuwe ervaringen zullen leiden. LELO gelooft dat je seksualiteit vieren de sleutel is tot een succesvol en gelukkig leven. Vergeet geestdodende herhaling. Zodra je je verlangens begint te verkennen, zul je alsmaar meer willen ontdekken. LELO en DIESEL willen seksualiteit deel laten uitmaken van het dagelijkse leven; je in staat stellen om je moedig en in controle te voelen. Ze zijn op een missie om een vonk te ontsteken en van het alledaagse iets bijzonders te maken.

Aantrekkingskracht is overal

Mode en seksualiteit zijn al decennialang diep met elkaar verbonden. De modewereld heeft maatschappelijke ontwikkelingen en veranderingen weerspiegeld en zelfs ingeluid. Bij modecampagnes stonden sensuele beelden centraal. Seks was van cruciaal belang bij de verkoop van de kleding die op de catwalks te zien was. Op dezelfde manier heeft de groei van de seksindustrie geleid tot verandering van de manier waarop we naar onze eigen seksualiteit kijken en erover praten.

LELO en DIESEL hebben beide bijgedragen aan deze maatschappelijke veranderingen door innovatieve technologieën te combineren met een unieke en design-bewuste aanpak. LELO haalde seksspeeltjes uit de gruizige, schimmige wereld en maakte ze tot luxe gadgets. Bovendien zien hun toys er niet uit als seksspeeltjes. Ze zagen eruit als kunst, sierlijk, elegant en mooi. Net als bij een designerkledingstuk draait het bij LELO om lange, vloeiende lijnen, slanke vormen en verleidelijke lichamen.

LELO X DIESEL special edition collection

LELO en DIESEL kwamen samen om grenzen opnieuw te verleggen. Speciaal voor mensen die hun unieke pad durven te volgen en hun individualiteit willen vieren. Wat de spijkerbroeken van DIESEL voor de mode-industrie heeft gedaan, heeft LELO voor de seksuele welzijn-industrie gedaan. Samen laten ze zien dat mode en seks hand in hand gaan. Deze samenwerking is een oproep aan mensen om hun seksualiteit aan te gaan, te experimenteren en vrijelijk hun passies te uiten

Hit the spot

Voor koppels is er de TOR™ 2, de meest geavanceerde vibrerende cockring ter wereld, met 100% krachtigere vibraties dan welk product dan ook in zijn soort. Het gladde siliconen ontwerp past comfortabel bij alle maten, waardoor jij en je partner genieten van intensere bedsessies en hoogtepunten. De SONA™ 2 Cruise stimuleert de hele clitoris – zelfs de delen die je niet ziet – met een gretig, fladderend sonisch gezoem, voor een compleet nieuw orgasme. Voor de meeste vrouwen gaat seksueel genot niet alleen om de bestemming, maar ook om de reis ernaartoe. De SONA™ 2 Cruise biedt een orgasme dat geproduceerd wordt door de zachte, diepe massage van sonische golven. Het resultaat is een heftige climax met een sensuele opbouw, en door de de Cruise Control™-technologie precies zoals jij het wil en verdient.

TOR 2 in een notendop

  • GROTER, LANGER, STERKER – meer plezier voor hem én haar in de slaapkamer
  • VERSCHILLENDE MANIEREN OM DE TOY TE DRAGEN – draag TOR 2 omhoog of omlaag om op verschillende manieren te genieten.
  • MEER CONTROLE – helpt je je hoogtepunt te ontdekken en intenser te maken.
  • ADVIESPRIJS – €150 via lelo.com/nl

SONA™2 Cruise in een notendop

  • TENENKROMMENDE SENSONIC-TECHNOLOGIE – zonder direct contact te maken, zorgt de nieuwe generatie sonische golven voor een intense maar zachte sensatie.
  • WATERPRET – SONA 2 is 100% waterdicht en makkelijk schoon te maken. Perfect voor in bad of onder de douche.
  • MEER INTENSITEIT – verschillende standen, omdat er niet zoiets bestaat als te veel of te weinig plezier.
  • CRUISE CONTROL – verhoogt automatisch de intensiteit wanneer de SONA 2 hard tegen het lichaam wordt gedrukt voor gecontroleerd en consistent genot, elke keer weer.
  • ADVIESPRIJS – €120 via lelo.com/nl

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.