logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Review: LELO Tor 3

Techniek speelt een steeds grotere rol in ons leven. Alles wordt makkelijker, leuker en soms ook spannender met de juiste middelen om ons heen. Het luxemerk LELO speelt daar op in met de Tor 3, een speeltje voor tussen de lakens met een extra high-tech buzz. Letterlijk.

LELO Tor 3

De LELO Tor 3 is een accessoire dat door de man gedragen wordt tijdens het vrijen, maar dat je ook zo kunt gebruiken. Door de trillingen geeft het speeltje een extra spannend effect. Het bijzondere echter van deze ring is dat je hem kunt koppelen met je smartphone via een bluetooth-verbinding, zodat je hem via een app kunt instellen qua intensiteit en trillingsmodus. Via een app hoef je zelfs niet eens in dezelfde ruimte te zijn, en kun je de accessoire op afstand besturen – mits je beiden beschikt over de app en één van beiden de bluetooth koppeling met de smartphone heeft gemaakt, wel te verstaan.

App

De app voor de Tor 3 is natuurlijk een leuke gimmick en zou ook een fantastische manier zijn om de instellingen in het heetst van de strijd aan te passen… maar dan moet je eerst de telefoon unlocken en goed weten hoe je de telefoon moet gebruiken om de instellingen aan te passen. Dat kan namelijk door hem te schudden of te kantelen (waarbij het schudden de meest praktische manier is). Er is ook een modus om met een eenvoudige + of – de instellingen aan te passen, maar dan moet je ook op het scherm gaan kijken – en schermtijd in de slaapkamer is nooit een goed idee 😉

Voor koppels en daar voorbij

TOR 3 is een vibrerende ring voor koppels, perfect om alleen of met z’n tweeën te spelen. De LELO Tor 3 is dan ook zeker niet ontwikkeld voor het mannelijk plezier, vrouwen zullen tijdens de daad ook profiteren van de vibratie van deze koppels ring. Zijn gladde lichaam-veilige siliconenconstructie maakt het een perfecte en comfortabele pasvorm voor alle soorten en maten, en brengt trillingen over beide partners voor verbeterde sensaties. Er zijn in totaal 8 verschillende vibratiepatronen in 11 niveaus. Op de hardste niveaus produceert deze gadget overigens best wel wat geluid. Houd daar rekening mee!


Ga direct naar LELO Tor 3 op BOL.com.

Recensie over LELO Tor 3

Hoewel de bediening van de Tor 3 op afstand praktisch is (de kleine knopjes op de Tor zelf zitten wat dat betreft te netjes verwerkt in de siliconen behuizing), voelt het toch onwennig om je smartphone te pakken en daarmee instellingen te wijzigen als je liever bezig bent met iets anders. Dankzij de mogelijkheid om met kantelingen of het schudden van je telefoon aanpassingen te doen, maak je het weer wat praktischer. De ring is flexibel om voor het gros van de mannen geschikt te zijn, hoewel de trillingen waarschijnlijk beter merkzaam zijn voor vrouwen dan voor mannen.

Score: 7


Informatie

LELO Tor 3
Adviesprijs: 149.95 euro.

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.