logo-liggend-wit-donkerblauw

Lekker zomers in de tuin met een Seatzac


SeatZac-SunnyOrangeWorld-duo-HR

De zomer is weer in volle gang, dikke kant dat jij nauwelijks meer thuis te vinden bent. Maar er is een nadeeltje aan dat nomadenbestaan. De hele tijd op de grond zitten, paaltjes zoeken om je billen op te parkeren of het strandzand op plekken waar je het niet terug wilt vinden… da´s niet relaxed! Het liefst zou je een eigen stoel meenemen, maar daar de hele dag mee sjouwen is ook al zoiets. Maar ken je de Seatzac al? Dat is een opblaasbare stoel waarbij je niet hoeft op te blazen.

Windenergie

Wat? Niet blazen? Zit er dan een pompje bij? Nee, zelfs dat is niet het geval. Laat ik het even goed uitleggen. De Seatzac is een enorme plastic zak, omhuld met een kleurrijke polyester zak. Of beter: twee van die zakken, die in het midden aan elkaar vastgemaakt zitten. Aan de bovenkant zitten twee sets van twee kunststof strips, die je tegen elkaar aan kunt klemmen. Hoe je hem vult met lucht? Je pakt twee van die strips, trekt ze open (net als een plastic zak met zo’n ziplock) en beweegt de hele zak snel boven je hoofd, langs je heen, maak een draai… het gaat erom dat de zak ineens een snelle beweging maakt. Moet je eens denken wat er dan gebeurt. Net als een normale plastic boodschappentas gaat-ie helemaal bol staan. Natuurlijk moet je wel wat sterker zijn en sneller bewegen dan met een boodschappentas, maar het idee is hetzelfde. Dan draai je die plastig strip een paar keer om, je rolt de zak als het ware een stukje op. Draai de eindes van de strips naar elkaar toe, klik ze vast met een snelkoppeling, en klaar is je stoel!

Handigheid

Waar je wel even rekening mee moet houden: je ligt op een zak met lucht. Een dunne zak met lucht. Leg ‘m dus niet neer op een spijkerbed of op andere scherpe voorwerpen, maar verder kun je er alle kanten mee op. Oh ja: en het vergt ook wel wat oefening, zitten of liggen op zo’n seatzac! Hij gaat echt alle kanten op… probeer dan maar eens stil te liggen! Maar lig je eenmaal en heb je de handigheid te pakken, dan is het echt een geweldig ding. En dankzij de handige draagzak met schouderband slinger je hem zo over je schouder en neem je hem overal mee naartoe.

Informatie

Seatzac,
Klik hier voor de website of BOL.com
Prijs: 29.95 euro.


Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER

  1. Elly avatar
    Elly

    Thanks voor de tip!

  2. sylvia de haan avatar
    sylvia de haan

    Lekker handig


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.