logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Houd je voeten warm met Glerups pantoffels

We staan weer voor de uitdaging om de ijskoude winter te trotseren. En liefst zonder al te veel stookkosten. Kleed je daarom warm aan, verwarm alleen de ruimtes in huis waar je verblijft en trek de warmste sloffen aan die je kunt vinden. Zoals de sloffen van Glerups, want een warm huis begint met warme voeten.

Wollige winter

De pantoffels van Glerups zijn gemaakt van een mix van stevig Gotland-wol uit Denemarken en merinowol uit Nieuw-Zeeland. Ethisch gewonnen, traceerbare wol van de hoogste kwaliteit. Je draagt ze het liefst zonder sokken, dan komt de wol optimaal tot zijn recht. Want wol is warm, zacht, voert effectief vocht af en is geurbestendig. Lees hier onze recensie over Glerups pantoffels

Voor iedereen

De sloffen zijn unisex, dus van wie je ook houdt, ze passen altijd. Ze zijn gemaakt van vilt van Gotlandwol en Merinowol. Het wolmengsel kan tot 35% vocht opnemen, waardoor de sloffen altijd droog en warm aanvoelen. Je draagt Glerups sloffen het liefst met blote voeten. De dubbele laag vilt in het voetbed zorgt voor een veerkrachtige souplesse.

Binnen of soms buiten?

De buitenzool van de pantoffels wordt gemaakt van natuurlijk gelooid kalfsleer met een mooie naturelbruine kleur. Je kunt ook kiezen voor een zool van natuurrubber als je er af en toe mee naar buiten wilt. Glerups sloffen zijn verkrijgbaar als slipper, laars of schoen. 

Bijzonder viltprocedé

Het wolvilt van Glerups is gemaakt volgens een bijzonder procedé, waardoor de sloffen zich vormen naar je voeten en comfortabel en stevig aanvoelen. De dubbele laag vilt in het voetbed zorgt voor een veerkrachtige tred. Glerups sloffen zijn nu verkrijgbaar in 3 nieuwe kleuren in de modellen slipper, schoen en laars. Informatie: www.binorm.nl/glerups.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.