logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Maak je klaar voor LEGO Worlds


lego-worldsWarner Bros. Interactive Entertainment, TT Games en The LEGO Group kondigen vandaag aan dat LEGO Worlds 21 februari 2017 verschijnt voor het PlayStation 4 computer entertainment systeem, Xbox One en STEAM. LEGO Worlds bestaat uit een onbegrensde verzameling werelden van geheel uit digitale LEGO-steentjes waarin spelers op onderzoek uit kunnen gaan en samen kunnen creëren en ontdekken. LEGO Worlds, ontwikkeld door TT Games en uitgegeven door Warner Bros. Interactive Entertainment, is sinds vorig jaar in STEAM Early Access zodat spelers feedback kunnen geven voor constante verbeteringen tot aan de officiële lancering

“In LEGO Worlds gaan spelers op een spannende reis om Meesterbouwer te worden, in een open omgeving volledig gemaakt van LEGO stenen,” aldus Jonathan Smith, Head of Production, TT Games. “Van het aanpassen van personages en met voertuigen op ontdekking gaan, tot gebouwen maken of verschillende voorwerpen, personages en wezens in de werelden ontdekken; er is vrijheid om alles wat denkbaar is te creëren.”

In LEGO Worlds ontdekken spelers verborgen schatten in omgevingen die variëren van leuk tot fantastisch. Werelden komen tot leven met een duizelingwekkende verscheidenheid aan voertuigen en wezens; van cowboys op giraffen, vampieren die ijsberen laten schrikken tot stoomwalsen, racewagens en kolossale graafmachines. Spelers kunnen op avontuur gaan om een Meesterbouwer te worden door andere LEGO-personages op hun pad te helpen: zoek een zwaard voor een koning, bescherm een boer tegen een zombie-invasie of bouw een huis voor een holbewoner. Omgevingen en bouwwerken komen tot leven op iedere manier die fans kunnen bedenken, van steentje voor steentje bouwen of door het neerzetten van enorme kant-en-klare LEGO®-bouwwerken, tot het gebruik van wonderbaarlijk gereedschap waarmee je het landschap kleurt en vormgeeft. De online multiplayer functionaliteit van LEGO Worlds geeft twee spelers de vrijheid om samen elkaars werelden te verkennen, samen te bouwen en coöperatieve en competitieve spelervaringen op te doen die spelers zelf kunnen bouwen.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.