logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

De eerste LEGO-winkels komen naar Nederland


LEGO-fans kunnen hun hart ophalen tijdens de aankomende kerstperiode. LEGO Groep opent namelijk de eerste LEGO-winkels in Nederland, in Amsterdam en Utrecht. Nét op tijd voor de Kerstman om hier zijn inkopen te doen. 

De gloednieuwe Amsterdam Flagship LEGO-winkel biedt een uitgebreide reeks aan spannende LEGO-innovaties. Zo is er de Mozaïek Maker – die een foto van je gezicht omzet in een mozaïek van LEGO-stenen – en zijn er allerlei nieuwe speelervaringen en bouwmogelijkheden te ontdekken. Allemaal met een knipoog naar de Nederlandse geschiedenis en cultuur.

“We zijn blij met de komst van deze twee LEGO-winkels in Nederland. In deze winkels kunnen we de best mogelijke LEGO-ervaring bieden. Het is een belangrijke stap voor ons en de Nederlandse speelgoedmarkt”, zegt Marco Capone, General Manager LEGO Benelux. Beide winkels krijgen een brede selectie van de nieuwste LEGO-sets en verschillende speelmogelijkheden in de winkel zelf. Plus activiteiten en evenementen die je alleen in LEGO-winkels tegenkomt. Denk aan:

  • Brick Specialisten – Of je nu op zoek bent naar het perfecte cadeau, je zinnen hebt gezet op de laatste set of een LEGO-fan trakteert – de Brick Specialisten helpen je de perfecte set te vinden.
  • Kies & Bouw-wand – Vul zelf een beker met steentjes en elementen uit de wand, in allerlei verschillende kleuren en vormen.
  • Digitale Box – Scan bijna elke LEGO-doos en laat het model tot leven komen in 3D! Er is geen betere manier om een set te testen dan het eindresultaat met eigen ogen te zien.
  • Bouw een minifiguur – Maak je eigen LEGO-minifiguren! Kies uit een brede selectie benen, lijfjes, hoofdjes, haarstukjes en accessoires.
  • Direct aan de slag – Doe iedere maand mee met een gratis bouwwedstrijden of LEGO-events in de winkel.

Daarnaast bieden deze gloednieuwe LEGO-winkels alle nieuwe producten die alleen verkrijgbaar zijn in LEGO-winkels en via shop.lego.com. Denk bijvoorbeeld aan LEGO Stranger Things: The Upside Down en LEGO Creator Expert Harley Davidson Fat Boy. Daarnaast zijn er tal van voordelen voor LEGO VIP-leden, waaronder exclusieve VIP-cadeaus bij elke aankoop.

Alison Wood, District Senior Manager UK, Benelux en Scandinavia bij LEGO zegt: “Bouwtalenten van alle leeftijden kunnen zich in de nieuwe winkels in Amsterdam en Utrecht laten inspireren en vermaken met de talloze speelmogelijkheden. Of je nu 2 of 92 bent, er is altijd wel iets om enthousiast over te worden.”

De Flagship LEGO-winkel in Amsterdam en LEGO-winkel in Utrecht openen later dit jaar hun deuren met een groot openingsfeest en verschillende acties.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.