Streaming: LEGO Star Wars Holiday Special


Geplaatst

in

,

door

CHEER HorizontalArt v3.0 DigiAsset mech1 NL

Bekijk hier alvast de trailer van de  “LEGO Star Wars Holiday Special“, die op 17 november in première gaat op Disney+. De nieuwe geanimeerde special van LEGO is de eerste franchisefilm die je op Disney+ kunt zien en is een kers op de taart voor de lange en succesvolle samenwerking tussen Lucasfilm en LEGO.  

Deze special volgt direct op de gebeurtenissen in “Star Wars:  The Rise of Skywalker”. Hierin verlaat Rey haar vrienden om zich voor te bereiden op Life Day, terwijl ze met BB-8 een nieuw avontuur aangaat om meer te leren over de Force. In een mysterieuze Jedi-tempel wordt ze in een tijdlijnoverschrijdend avontuur geslingerd en beleeft ze geliefde momenten uit de filmgeschiedenis van Star Wars, waarbij ze in contact komt met Luke Skywalker, Darth Vader, Yoda, Obi-Wan en andere iconische helden en schurken uit alle negen films in de Skywalker-saga. (lees ook: wat is de ultieme volgorde om Star Wars te kijken?) Maar zal ze op tijd terug zijn voor het Life Day-feest en zal ze de ware betekenis van deze feestdag leren kennen?    

‘LEGO Star Wars Holiday Special’ brengt franchisesterren als Kelly Marie Tran (Rose Tico), Billy Dee Williams (Lando Calrissian) en Anthony Daniels (C-3PO) terug naar het beeldscherm, maar biedt ook ruimte voor een aantal ‘Star Wars : The Clone Wars’-veteranen zoals Matt Lanter (Anakin Skywalker), Tom Kane (Yoda, Qui-Gon Jinn), James Arnold Taylor (Obi-Wan Kenobi) en Dee Bradley Baker (clone troopers).            

De Star Wars holiday special is een productie van Atomic Cartoons, de LEGO Group en Lucasfilm. De film is geregisseerd door Ken Cunningham en geschreven door David Shayne, die ook co-executive producer is. James Waugh, Josh Rimes, Jason Cosler, Jacqui Lopez, Jill Wilfert en Keith Malone zijn uitvoerende producenten.

ZOEK OP DE SITE

PRIJSVRAGEN

ONZE TOPSUGGESTIES

coolesuggesties topper vierkant

ONZE NIEUWSTE BERICHTEN

 • vrienden vriendengroep

  Los conflicten in de vriendengroep op met een mediator

 • Bak De allerbeste recepten van Paul Hollywood

  Boek recensie: Bak! De allerbeste recepten van Paul Hollywood

 • joy ride

  Alle remmen los in ‘Joy Ride’

 • oppo a78 5g

  Nieuwe OPPO A78 5G met 33W snelladen en 50MP-camera

 • Recensie InfinityLab ClearCall 4

  Gadget review: InfinityLab ClearCall

 • Recensie 7 Wonders Edifice

  Spel recensie: 7 Wonders Edifice uitbreiding

 • curacao

  Last minute Curaçao boeken: voordelen en tips

 • Forever 80s boekbespreking

  Boek recensie: Forever 80’s

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.