logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Deze LEGO sets komen in de nieuwe LEGO star wars videogame

Onlangs zijn nieuwe LEGO Star Wars-sets onthuld die voorkomen in LEGO® Star Wars™: The Skywalker Saga. De aankomende titel van TT Games bevat alle negen Skywalker-sagafilms in één gloednieuwe videogame. Spelers kunnen genieten van interactie met LEGO Star Wars-voertuigen, -ruimteschepen en -personages, zowel in het echt als in de game! Via een bijgeleverde code kunnen fans personages en schepen besturen uit de volgende sets.

LEGO® Star Wars™ 501st Legion™ Clone Troopers (75280)

Creëer een epische veldslag tussen de elite 501st Legion Clone Troopers en de Separatist Army’s Battle Droids. Speur naar robots vanuit de AT-RT-cockpit met behulp van de elektrische verrekijker. Val aan met de BARC-speeder en schiet met de stud-geweren. Vecht terug met de blasters van de gevechtsdroiden. Wie wordt de winnaar van dit spannende LEGO® Star Wars™-avontuur? Jij beslist.
Verschijnt: 1 augustus 2020

LEGO® Star Wars™ Anakin’s Jedi™ Interceptor (75281)

Sluit je aan bij Anakin Skywalker en bestuur zijn fantastische LEGO® Star Wars™ Jedi Interceptor! Zet de trouwe droide R2-D2 naast je, spring in de cockpit en stort jezelf in een galactische strijd. Zet de vleugelflaps omhoog om op snelheid aan te vallen. Vuur de veergeladen geweren af en herlaad. En als je landt, vergeet dan niet om Anakins lichtzwaard onder de vleugel te pakken om jezelf tegen vijanden te verdedigen!
Verschijnt: 1 augustus 2020

LEGO® Star Wars™ Armored Assault Tank (AAT™) (75283)

Sluit je aan bij Jedi-held Ahsoka Tano en Ahsoka’s Clone Trooper en vecht tegen de Battle Droids. Maar pas op! De Armoured Assault Tank van de droiden heeft krachtige wapens. Ontwijk raketten uit de veergeladen geweren. En kijk uit voor de AAT-kanonnen. Je zult al je Jedi-vaardigheden nodig hebben om dit legendarische Star Wars: The Clone Wars-gevecht te winnen!
Verschijnt: 1 augustus 2020

LEGO® Star Wars™ Knights of Ren™ Transport Ship (75284)

Pas op! De Knights of Ren achtervolgen Rey met hun transportschip! Dit fantastische zwevende voertuig beweegt zich voort op lichtsnelheid, en de Knights kunnen vanuit hun cockpit alles zien. Zoek dekking om de veergeladen geweren te ontwijken. Vecht met Rey’s lichtzwaard terug tegen Kylo Rens zwaarbewapende soldaten. Je zult al je Jedi-vaardigheden nodig hebben om niet gevangen te worden genomen door deze zware jongens!
Verschijnt: 1 augustus 2020

LEGO® Star Wars™ General Grievous’s Starfighter™ (75286)

Maak je klaar voor een epische confrontatie tussen General Grievous en Obi-Wan Kenobi! De machtige krijgsheer Grievous stort zich in de strijd met zijn geduchte gevechtsschip. Kijk uit voor de veergeladen geweren. Als het schip landt, gebruik dan Obi-Wans lichtzwaard en het geweer van de Airborne Clone Trooper om de krijgsheer te bestrijden. Wie wint deze zenuwslopende strijd uit Star Wars: Revenge of the Sith? Jij beslist!
Verschijnt: 1 augustus 2020

LEGO® Star Wars™ AT-AT™ (75288)

Sluit je aan bij Luke Skywalker op het slagveld van Hoth en vecht met General Veers in zijn machtige AT-AT. Kijk uit voor de poten van deze supergrote gevechts-looprobot. Ontwijk de veergeladen geweren. En pas op voor Snowtroopers die met hun speeder bike en geweer op statief aanvallen. Gebruik Luke’s lichtzwaard om andere Keizerrijk-troepen te bestrijden. En probeer dan de AT-AT te laten vallen door er een thermische granaat in te gooien!
Verschijnt: 1 augustus 2020

Bovendien zitten er ontgrendelingscodes bij de volgende LEGO Star Wars-producten, zodat fans met een personage of schip uit deze sets kunnen spelen in LEGO Star Wars: The Skywalker Saga. De speciale speelbare schepen Razor Crest en Resistance I-TS-Transport zijn alleen via deze codes in de game te spelen.

LEGO® Star Wars™ Death Star™ Final Duel (75291)

Help Luke Skywalker om Darth Vader en Keizer Palpatine te verslaan in een legendarisch gevecht op de Death Star! Overmeester de keizerlijke bewakers van het Rijk en betreed de troonkamer van de keizer. Daag Darth Vader uit tot een lichtzwaardduel. Voer een Force-sprong uit naar de brug, maar pas op – hij kan instorten tijdens het gevecht! En blijf uit de buurt van de reactortunnel. Zal Darth Vader zijn zoon Luke redden als Keizer Palpatine aanvalt? Jij beslist! Zoek een code om het personage van de Keizer uit deze set te ontgrendelen in de game LEGO Star Wars: The Skywalker Saga.
Verschijnt: 1 augustus 2020*

LEGO® Star Wars™ The Razor Crest™ (75292)

Vlieg naar de verste uithoeken van het heelal in het gepantserde transportschip uit The Mandalorian, de Razor Crest! Het schip bevat alles wat je nodig hebt voor een missie – een grote laadruimte voor carboniet-buit, veergeladen geweren, een ontsnappingscapsule… en zelfs een bed om in te slapen! Als je bent geland, pak dan je wapens en maak je klaar voor de strijd. Bescherm het Kind en versla de Scout Trooper om te bewijzen dat jij de ultieme krijger bent! Zoek een code om het voertuig Razor Crest uit deze set te ontgrendelen in de game LEGO Star Wars: The Skywalker Saga.
Verschijnt: 1 september 2020*

LEGO® Star Wars™ Resistance I-TS Transport (75293)

Kom aan boord van het fantastische schip Resistance I-TS Transport, en begin aan een nieuwe, spannende missie met Lieutenant Bek en Vi Moradi. Zet de Astromech Droid en de GNK Power Droid in het ruim. Spring in de cockpit, zet de motoren aan en vlieg weg! Je weet nooit wat je tegenkomt in Galaxy’s Edge. Ben je in gevecht met vijandelijke gevechtsschepen, vuur dan de 4 roterende stud-geweren en 4 staartgeweren af om ze uit te schakelen! Zoek een code om het schip Resistance I-TS Transport uit deze set te ontgrendelen in de game LEGO Star Wars: The Skywalker Saga.
Verschijnt: 1 augustus 2020*

LEGO® Star Wars™ adventskalender (75279)

Bereid je voor op een dagelijkse portie plezier met de LEGO® Star Wars™ adventskalender! Achter elk deurtje zit een bouwverrassing. Tref populaire personages aan in kersttenue, plus ruimteschepen en locaties. Zoek een code om het kerstpersonage Snow Gonk uit deze set te ontgrendelen in de videogame LEGO Star Wars: The Skywalker Saga.
Verschijnt: 1 september 2020

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.