logo-liggend-wit-donkerblauw

LEGO Jurassic Park T-Rex Rampage 75936


LEGO heeft in de afgelopen jaren een aantal prachtige collectors sets gemaakt van verschillende franchises. Ik denk dat iedereen de sets van Star Wars wel kent, maar ook LEGO Jurassic World 75936 Jurassic Park T. rex Rampage mag hier niet bij ontbreken. De set is vanaf vandaag beschikbaar voor VIP-leden. Maar geen nood: daar mag je gratis lid van worden! Je kunt VIP-lid worden tijdens je bestelling. De officiële lancering zal plaatsvinden op 1 juli.

Jurassic Park T. Rex Rampage

LEGO Jurassic World 75936 Jurassic Park T. Rex Rampage bestaat uit een indrukwekkende hoeveelheid van 3120 stenen en zes minifiguren: John Hammond, Ian Malcolm, Ellie Sattler, Alan Grant, Ray Arnold en Dennis Nedry. De T. Rex wordt uiteindelijk 22 cm hoog, beweegt aan alle kanten en is de grootste dinosaurs die LEGO tot nu toe in een set heeft geleverd. Naast de t-rex en de filmkarakters mag de indrukwekkende Jurassic Park-poort niet ontbreken. De poort tot Jurassic Park is 42 cm hoog en met de hendelfunctie kunnen beide deuren tegelijkertijd worden geopend. Aan de voorzijde zien we het Jurassic Park-logo, vele fakkels en junglebladeren.

Naast deze set zijn er nog meer sets verkrijgbaar, die allemaal gebaseerd zijn op de film. Denk daarbij aan een bouwbaar dinosaurusnest met 2 elementen van gebroken eieren aan de bovenkant, een bunker met een bouwbaar bed voor Ian Malcolm, een zaklamp, een brandblusser, een ladder en displayelementen; een elektriciteitshuisje voor de scène met Ellie Sattler; de eetkamer van John Hammond met een tafel en een stoel voor een minifiguur, plus een ijsje, een lepel en 3 koekjes-elementen; de controlekamer van Ray Arnold met een bouwbaar bureau, 3 computers en een stoel voor een minifiguur; een scène voor Dennis Nedry met een bouwbare badkamer, een bouwbare modderglijbaan en een bus met scheerschuim.

LEGO Jurassic World 75936 Jurassic Park T. rex Rampage is vanaf 19 juni exclusief te bestellen via de LEGO Shop. In Nederland en België heeft de set een adviesprijs van €249,99.

Op zoek naar goedkope LEGO Star Wars sets? LEGO heeft uitverkoop en biedt tot wel 50% korting op een flink aantal sets en bouwdozen.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.