logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

LEGO® opent flagship store in Amsterdam

Op 29 november aanstaande, oftewel op Black Friday én precies op tijd voor Sinterklaas, verwelkomt de Kalverstraat in Amsterdam een gloednieuwe winkel: de LEGO flagship store. De vestiging in Amsterdam is de tweede officiële LEGO store die Nederland aandoet. Bovendien is het, na Londen, Parijs, Kopenhagen en Berlijn, de allereerste LEGO flagship store in Nederland.

Nederlands icoon

De vestiging in Amsterdam is een waar walhalla voor alle LEGO fans. Zo vind je in de winkel onder andere een belangrijk Nederlands icoon terug als LEGO bouwwerk: de molen. De molen is een van de grootste modellen in de etalage en gemaakt met in totaal 885.757 LEGO stenen. Het bouwwerk is 3,25 meter hoog, weegt zo’n 1.820 kilogram en kostte wel 3.140 uur om te ontwerpen en bouwen. Maar dat is nog niet alles: ook vind je in de winkel een indrukwekkende selectie van de nieuwste LEGO sets en talloze instore speelplekken, activiteiten en events die je alleen in de LEGO flagship stores tegenkomt.

Flagship Store

Alison Wood, LEGO District Senior Manager Stores UK, Benelux & Scandinavia: “Nadat we vele mensen hebben mogen verwelkomen in de flagship stores in Londen, Parijs en Berlijn, kunnen we niet wachten om een van de grootste assortimenten met LEGO producten naar Amsterdam te halen. Op Black Friday zie je voor het eerst de Nederlandse iconen en innovaties uitgevoerd in steentjes en unieke LEGO ervaringen die je nergens anders in het land tegenkomt.”

Opening met diverse stunts

De openingsweek van de flagship store in Amsterdam vindt plaats van 29 november tot en met 5 december 2019. En dat mag gevierd worden. De LEGO Groep stunt daarom met unieke aanbiedingen, promoties en exclusieve producten. Zo ontvangen LEGO VIP’s op de dag van de opening een limited edition LEGO molen bij besteding vanaf 75 euro en ontvangen alle klanten een gratis ‘I love LEGO Store Amsterdam’ tegeltje zolang de voorraad strekt. Ook biedt de winkel van de openingsdag tot en met 2 december 2019 meerdere Black Friday-promoties. En van 3 tot en met 5 december 2019 krijgen alle klanten die meer dan 75 euro besteden een waar collector’s item: de LEGO Store Amsterdam Brickheads.

Bovendien is in de gloednieuwe LEGO winkel een complete reeks nieuwe producten verkrijgbaar die je alleen bij de LEGO winkels of op LEGO.com vindt. Denk aan onder andere LEGO Stranger Things: The Upside Down en LEGO Creator Expert Harley Davidson Fat Boy. LEGO VIP-leden profiteren tot slot van verschillende voordelen, zoals exclusieve VIP-cadeautjes, dubbele punten en meer.

De flagship store in Amsterdam opent zijn deuren op vrijdag 29 november 2019, om 12.00 uur. Meer weten over de winkel, promoties en aanbiedingen? Ga naar stores.lego.com.

Je vindt de winkel hier:
LEGO flagship store
Kalverstraat 57
1012 NZ Amsterdam

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.