logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Bekijk de next-gen trailer van LEGO City Undercover


LEGO UndercoverWarner Bros. Interactive Entertainment en TT Games hebben vandaag de eerste trailer van LEGO CITY Undercover uitgebracht met Chase McCain, een politieagent die undercover gaat en zich op allerlei manieren vermomt om de beruchte (en onlangs ontsnapte) crimineel Rex Fury op te pakken en een einde te maken aan zijn misdaadgolf in de stad.

Games koop je online bij:

LEGO CITY Undercover bevat meer dan 20 unieke wijken om te onderzoeken, boordevol autodieven om in te rekenen, voertuigen om te besturen, wispelturige wezens om te vangen, grappige verwijzingen naar films, verdwaalde varkens en uiteraard honderden voorwerpen om te verzamelen. Dit open-wereld LEGO-avontuur combineert grappige en originele verhalen met de kenmerkende LEGO-humor waar spelers van alle leeftijden dolle pret aan zullen beleven. Vanaf dit voorjaar verkrijgbaar voor het PlayStation 4 computer entertainment systeem, Xbox One, Nintendo Switch en PC. Bekijk hier de trailer voor LEGO City Undercover: Maar er is meer! In de nieuwste trailer voor LEGO CITY Undercover kun je de recent toegevoegde 2-speler coöperatieve modus zien. In deze modus kunnen vrienden en familie het voor het eerst samen opnemen tegen de misdaad in LEGO CITY. De trailer toont de held van de game, super politieagent Chase McCain, als hij gebruik maakt van een groot aantal slimme vermommingen om diep undercover te gaan en uiteindelijk de ontsnapte crimineel Rex Fury op te pakken. Dit open-wereld LEGO-avontuur is vanaf 5 april beschikbaar voor het PlayStation®4 computer entertainment systeem, Xbox One®, Nintendo SwitchTM en PC.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.