logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Leer Star Wars: The Clone Wars figuren tekenen: Boba Fett en Clone Captain Rex

Star Wars The Clone Wars

Star Wars fans opgelet! Na het spannende slot van seizoen 3 brengt Cartoon Network vanaf 16 april het vierde seizoen van de TV-serie Star Wars: The Clone Wars. Met meer onbevreesde helden en de slechte schurken dan ooit tevoren bieden George Lucas en Lucasfilm Animation met de 22 gloednieuwe TV afleveringen van de geprezen animatiereeks ongekend vermaak voor jong en oud! Star Wars: The Clone Wars is vanaf 16 april iedere werkdag te zien om 17:10 uur op Cartoon Network.

In seizoen vier “Battle Lines” bevinden de inwoners van de waterwereld Mon Calamari zich op de rand van een burgeroorlog. De Jedi realiseren zich al snel dat ze de hulp van een machtige bondgenoot in de vorm van een amfibie nodig hebben om deze oorlog te stoppen en de separatistische binnendringers weg te drijven.

In de onontdekte hoeken van de Melkweg gaat het verhaal van Star Wars: The Clone Wars verder met exotische avonturen en nog betere animatie! Star Wars: The Clone Wars seizoen vier “Battle Lines” voert kijkers naar de frontlinie van het gigantische galactische conflict, waar de verhalen worden onthuld die de Melkweg van Star Wars hebben gevormd.

In deze twee links leer je hoe je Boba Fett en Clone Captain Rex zelf kunt tekenen. Open ze, en teken vanaf het beeldscherm of print ‘m een keer uit!
Klik hier voor Boba Fett en Clone Captain Rex

Merchandise koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.