logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Led strips: dé ideale verlichting voor een tienerkamer!

Wil jij graag een super toffe kamer creëren voor je tiener? Dan is goede verlichting een ding waar je over moet nadenken. Dit zorgt namelijk voor de juiste sfeer en dat is belangrijk zodat je tiener zich thuis voelt. Heb je wel eens nagedacht over RGB ledstrips in de slaapkamer? Dit is functioneel en stoer en zorgt ervoor dat jouw tiener het licht zelf kan aanpassen. In dit artikel lees je alles over Ledstrips voor je tiener. 

Wat zijn de voordelen LED verlichting? 

Laten we eerst even kijken naar de voordelen van LED verlichting. Ten eerste is jouw tiener natuurlijk prima instaat om zelf te bepalen wat voor licht hij of zij op de kamer wilt hebben. Dankzij LED verlichting kun je meegaan met de creatieve ideeën van jouw kind. Er is namelijk een heleboel mogelijk en denk hierbij ook aan verschillende kleuren licht. Daarnaast wil jij als ouder natuurlijk ervoor zorgen dat de lampen ook een beetje energiezuinig zijn. Gelukkig is dat wel het geval bij LED verlichting. Dit soort verlichting is dus duurzaam, energiezuinig én kleurrijk. Een ultieme oplossing voor de tienerkamer. 

Dé feestelijke verlichting voor de tienerkamer

Tieners zitten hoogstwaarschijnlijk vaak op hun kamer te chillen. Ze kunnen daar gamen, huiswerk maken of films kijken. Ze zijn dus zelfstandig geworden en daar hoort ook een nieuw soort verlichting bij. Voor tieners kun je het beste denken aan veel licht. Er moet een gezellige sfeer hangen in de kamer maar ze moeten ook in staat zijn om goed hun huiswerk te kunnen maken bij iets feller licht. Tieners vinden het geweldig dat ze de verlichting kunnen bedienen via een afstandsbediening. Dat kan allemaal met de LED strips. Ze zullen ook weinig stroom gebruiken aangezien de led lampen energiezuinig zijn. Daarnaast zullen ze ook nog eens veilig zijn voor aanraking aangezien ze niet gloeiend heet zullen worden. Er staat namelijk standaard een IP20-bescherming op de LEDstrips. Als je toch wat extra voorzorgsmaatregelen wilt treffen kun je voor de LEDstrips gaan met een siliconen beschermlaag. Deze vind je in de webshop van LEDStripXL in allerlei kleuren en lengtes.

WIFI-verlichting voor jouw tieners

Tieners zijn nou eenmaal opgegroeid in de digitale wereld waardoor wifi een belangrijk onderdeel is van hun leven. Om de verlichting nog cooler te maken kun je voor WIFI-verlichting gaan. Elke tiener heeft wel een smartphone of IPad in zijn of haar bezit en kan daardoor simpelweg de verlichting bedienen via hun apparaat. Wifi-verlichting is super makkelijk toe te passen en de tieners zijn er dol op. Via een app kun je alle led strips bedienen in de kamer. 

Geschreven door Gastblogger

Dit artikel is niet door ons gecontroleerd op juistheid van informatie. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor de websites waar dit artikel naar linkt.
Lees onze disclaimer voor meer informatie.