logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Lay’s Iconic Restaurant Flavours

Een restaurant bezoeken is nog lang niet zo eenvoudig tegenwoordig. Veel verder dan afhalen en laten bezorgen komen we niet. Gelukkig zijn er steeds meer mogelijkheden om dat te doen, en daar doet Lay’s nog een schepje bovenop! Op het menu staan vanaf nu drie excentrieke krakende smaken om je vingers bij af te likken: crunchy chicken van KFC, Subway’s sticky sweet teriyaki en cheesy margherita van Pizza Hut.

2-voor-1-deal voor food lovers

In de schappen van de supermarkt vind je drie ‘Lay’s Iconic Restaurant Flavours’. Drie verschillende smaken, dat is drie keer een restaurantervaring in een zakje krakend geluk. Maar wacht… er is meer! Op iedere Lay’s Iconic Restaurant Flavours’ chipszak van 150 gram vind je een unieke code. Daarmee vraag je een digitale voucher aan, die je recht geeft op een 2-voor-1-deal* bij een van de drie restaurantketens: betaal één maaltijd en krijg er eentje gratis. Deze actie geldt van 1 mei 2021 tot en met 31 oktober 2021.

Test: Lay’s Iconic Restaurant Flavours

Lay’s KFC Original Recipe Chicken

De wereldberoemde mix van kruiden en specerijen van de KFC Original Recipe Chicken: da’s genieten van een eerste iconische smaak. Toch is die smaak lastiger te vangen dan je zou denken, zeker omdat je bij de chips niet de kenmerkende zachte smaak en structuur hebt van de malse KFC-kip. Lay’s steekt die hartige smaak in een knapperig jasje van deep fried comfort. Met een scherp randje, de ‘zing’ is absoluut aanwezig met deze variant. De kipsmaak was wat verder zoeken, die leek een beetje oneerlijk verdeeld over de chips in onze zak: bij de ene waande jij je echt bij de KFC, de ander was vooral lekker pittig.

Lay’s Subway Teriyaki

Deze variant combineert de klassieke Lay’s chips met de iconische, zoete en vooral pittige smaken van de unieke Subway Teriyaki saus. Een bijzondere smaakbeleving. Het scherpe randje van de pittige Teriyaki saus laat zich perfect combineren met de zoete ondertonen van deze smaakvariant. Combineer dat met een hartige zoute smaak en je hebt een ware smaakexplosie die je alle kanten van je tong laat tintelen. Dit is met stip onze favoriete variant!

Lay’s Pizza Hut Margherita

Klaar voor een nieuwe kijk op een klassieker? De Pizza Margherita is de basispizza bij uitstek, met tomanensaus, mozzarella en basilicum als toppings. De Lay’s Pizza Hut Margherita chips vormen de krokante pizzabodem om tot super crispy chips, op smaak gebracht met romige mozzarella en Pizza Hut’s kenmerkende tomatenbasis. Het is daarmee een unieke chipsvariant geworden, met een subtiele kaassmaak en het zuur-zoete beleving van tomatensaus, die ons een beetje deed denken aan de barbecue-variant zonder de rooksmaak.

Stem je favoriet langer in de schappen

Lay’s wil graag weten wat de consument de meest geslaagde combinatie vindt. Daarom wordt gevraagd om vanaf september één van de drie smaken naar de chipshemel te stemmen! De winnende smaak wordt volgend jaar toegevoegd aan het vaste assortiment van de chipsfabrikant. Bovendien maak je door te stemmen iedere dag kans op exclusieve Lay’s merchandise. Stem dus snel!

Even een geheugensteuntje nodig? Doe dan de test om erachter te komen wat jouw perfect match is:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.