logo-liggend-wit-donkerblauw

Film recensie: Last Christmas

Last Christmas DVD

Wat ons betreft is het nog steeds koud genoeg om binnen te blijven met een gezellige romantische kerstfilm! Neem een dekentje, nestel je in de zetel en zie hoe Emilia Clarke (Game of Thrones) in Last Christmas in de huid kruipt van de cynische pechvogel Kate. Lees hieronder het verhaal en doe mee met onze winactie.

De cast van Last Christmas

Emilia Clarke (HBO’s Game of Thrones), Henry Golding (A Simple Favor, Crazy Rich Asians), Michelle Yeoh (Crazy Rich Asians) en Emma Thompson (Bridget Jones’s Baby, Love Actually) spelen de hoofdrollen in Last Christmas, een romantische komedie geïnspireerd door de muziek van George Michael. De film is geregisseerd door Paul Feig (A Simple Favor, Spy, Bridesmaids). Het scenario is geschreven door Emma Thompson en Bryony Kimmings.

Het verhaal

De jonge, losbandige en soms wat humeurige Kate (Emilia Clarke) is niet tevreden over haar leven. Niet alleen vanwege de zware periode die ze heeft doorstaan, maar ook door het irritante gerinkel van de belletjes aan haar schoenen – zij werkt namelijk als elf in een kerstwinkel die het hele jaar door open is. Tom (Henry Golding) lijkt te mooi om waar te zijn als hij haar leven binnen komt lopen en hij door de muur die Kate om zich heen gebouwd heeft heen lijkt te breken. Terwijl Londen zich klaarmaakt voor de mooiste tijd van het jaar, lijkt niks goed te gaan voor deze twee, maar soms moet je gewoon naar je hart luisteren… en een beetje ‘faith’ hebben.

Muziek

De muziek van George Michael en Wham! is prominent aanwezig in Last Christmas, waaronder natuurlijk ook de bitterzoete kerstklassieker waar de film haar naam aan ontleent. Daarnaast zal in deze film een nummer van deze legendarische artiest te horen zijn die nog nooit eerder uitgebracht is. George Michael heeft gedurende zijn succesvolle carrière meer dan 115 miljoen albums verkocht en tal van hits gescoord. De film is geproduceerd door BAFTA winnaar David Livingstone (Calamity Films), Emma Thompson, door Paul Feig en Jessie Henderson (namens Feigco Entertainment) en Sarah Bradshaw als uitvoerend producent.

Films koop je online bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


LAAT JE REACTIE ACHTER

 1. Cornelis Annemie avatar
  Cornelis Annemie

  Mooie prijs, doe heel graag mee!!!

 2. Joost Kampmeijer avatar
  Joost Kampmeijer

  Leuk, nog maar 227 dagen tot kerstmis!
  Succes allemaal.

 3. Cornelis Annemie avatar
  Cornelis Annemie

  Super, doe heel graag mee!!!

 4. Mertens Patrick avatar
  Mertens Patrick

  Mooie prijs, doe graag mee!!!

 5. Cora van der Bijl avatar
  Cora van der Bijl

  Wow zeer benieuwd naar deze film

 6. Cornelis Annemie avatar
  Cornelis Annemie

  Doe heel graag mee!!!

 7. Mertens Patrick avatar
  Mertens Patrick

  Doe heel graag mee!!!

 8. Carla Peters avatar
  Carla Peters

  leuke prijs

 9. Mertens Patrick avatar
  Mertens Patrick

  mooie prijs!!!!

 10. Cornelis Annemie avatar
  Cornelis Annemie

  leuke prijs

 11. diana avatar

  buiten lekker sneeuwen. en wij binnen mooie kerstfilm zien. lijkt me een enig plan. jullie ook fijne dagen gewenst. mvg.diana.

 12. diana avatar

  wouw, het echte kerst gevoel. dat wordt zeker genieten. xx

 13. Mertens Patrick avatar
  Mertens Patrick

  leuke prijs!!!

 14. Will avatar
  Will

  Deze mooie film zou ik graag willen zien.

 15. Joost Kampmeijer avatar
  Joost Kampmeijer

  Mooie film om samen met mijn vrouw te zien.
  Succes iedereen.

 16. Anita avatar

  Prachtige film die ik heel graag zou willen zien.

 17. Cornelis Annemie avatar
  Cornelis Annemie

  mooie prijs!!!!