logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

LalaLoopsy Loopy Hair: grote ogen, lieve blosjes en prachtig haar van garen


522065 522089 Lalaloopsy Loopy Hair Doll Jewel Sparkles FW 01

Peanut Big Top, Jewel Sparkles, Spot Splatter Splash en Mittens Fluf ’n Stuff staan te popelen om in september nieuwe vriendinnen te maken! Met het haar van deze onweerstaanbare poppen kunnen meiden de mooiste creaties maken; inspireren en geïnspireerd worden. Een mooie knot, een strakke paardenstaart, lieve kleine staartjes, stoere vlechten of los haar; alles kan. Het haar is makkelijk uit te kammen zodat meteen een nieuwe haarstijl ontworpen kan worden. Iedere Loopy Hair heeft haar eigen kam en haarclips, maar ook eigen haarmode kan gebruikt worden bij de Loopy Hair voor nog meer inspirerende kapsels! Met de Lalaloopsy Loopy Hair kunnen meiden oneindig veel kapsels maken.

Naast de grote poppen komen in september ook de mini Lalaloopsy Loopy Hair uit. Deze mini versies zijn de zusjes van de grote Loopy Hair poppen en zijn makkelijk mee te nemen in de tas naar school of naar vriendinnetjes. Deze mini Loopy Hair hebben lang en vrolijk gekleurd haar waar eindeloos mee gevarieerd kan worden, net als bij hun grote zussen. Spot Spatter Splash heeft knalgeel haar, Mittens Fluf ’n Stuff zeeblauw haar, Peanut Big Top paars haar en Jewel Sparkles roze haar. Wie wordt daar niet vrolijk van?!

522140M Mini Lalaloopsy Loopy Hair Doll Asst FW 01

PEANUT BIG TOP is gemaakt van stukjes van het felgekleurde kostuum van een clown. Ze is een dwaze grappenmaker, een beetje onhandig en houdt ervan haar vrienden te laten lachen.

JEWEL SPARKLES is gemaakt van restanten van een echte prinsessen jurk. Jewel is sierlijk en een beetje bazig. Ze houdt van dansen en ze draagt altijd sprankelende kleuren.

SPOT SPLATTER SPLASH is gemaakt van een schildersoverall. Ze is super creatief en houdt van felle kleuren. Spot Splatter Splash houdt ervan als het een rommeltje is en ze is gek op spaghetti.

MITTENS FLUF ’N STUFF is gemaakt van stukjes van een Eskimo sjaal. Ze is gek op warme chocolademelk, sneeuwbal gevechten en lekker warm bij het vuur zitten.

Naast de introductie van Lalaloopsy Loopy Hair worden de Lalaloopsy Large dolls, Lalaloopsy Littles en Mini Lalaloopsy dolls wederom uitgebreid met nieuwe varianten.
Consumentenadviesprijs Lalaloopsy Loopy Hair: € 37,99, Consumentenadviesprijs Mini Lalaloopsy Loopy Hair: €7,99

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.