logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Bekijk de nieuwe trailer van Kung Fu Panda 3


In 2016 keert een van ’s werelds meest succesvolle animatiereeksen terug met zijn grootste en grappigste avontuur tot nu toe, KUNG FU PANDA 3.

Als Po’s lang vermiste vader plotseling opduikt, reizen vader en zoon naar een geheim pandaparadijs waar ze een groot aantal hilarische panda’s ontmoeten. Maar als de bovennatuurlijke slechterik Kai aan een tocht door China begint en onderweg alle kung fu meesters verslaat, wordt van Po het onmogelijke verwacht – hij moet een compleet pandadorp, vol met luie en onhandige panda’s, trainen en veranderen in het ultieme leger van Kung Fu Pandas!

In de Engelstalige versie nemen onder andere Jack Black, Angelina Jolie, Dustin Hoffman, Jackie Chan, Bryan Cranston en J.K. Simmons stemmen voor hun rekening. De Nederlandse stemmencast wordt later bekendgemaakt.

KUNG FU PANDA 3 is vanaf 13 april 2016 (in 3D en 2D) in de bioscoop te zien, in zowel de Nederlandstalige als de Engelstalige versie.

www.kungfupanda3.nl

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.