logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Krijg een gratis jigger bij Old Captain Caribbean Rum


IMG_7249

Rum bestaat al sinds jaar en dag. Al voor de piraten, hoewel zij het alcoholische drankje van suikerriet goed op de kaart hebben gezet. Het is dan ook niet vreemd dat de bekendste rumsoorten een Caribisch tintje hebben, zoals Old Captain Wit of de zachtere Bruine rum. En je kunt natuurlijk ontzettend veel kanten op met rum: naast de pure drank is het een veelgebruikte versterker van verschillende andere dranksoorten. Het is een mixdrankje bij uitstek! En nee, niet alleen door de cola of jus d’orange. Rum leent zich namelijk perfect voor het maken van exotische cocktails! En wat is nou cooler dan een perfecte mix te shaken voor je meisje?

IMG_7247Om je daar een stukje mee te helpen, is Old Captain Caribbean Rum begonnen met een supercoole actie. Je krijgt namelijk bij iedere actiefles een originele Old Captain Jigger. Wat een jigger is? De perfecte maat voor een shotje rum: de basis voor je cocktails! Schenk je jigger vol, giet hem leeg in je shaker en voeg vervolgens de andere bestanddelen van je cocktail toe. Even schudden – en genieten maar! Of je nu een Cuba Libre maakt, een Dauquiri of de mateloos populaire Mijoto: met het gratis barmaatje van Old Captain maak je telkens weer een perfecte blend.

Op facebook doet Old Captain er nog een schepje bovenop: als je op hun pagina achterlaat wat jouw favoriete ‘serve’ is met de rum, maak je kans op een cocktail tas met daarin: cocktailshaker, muddler, strainer, cocktaillepel, 3 schenkers, ijsschepje en een maatbekertje.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.