logo-liggend-wit-donkerblauw

Test een GRATIS maaltijdbox


Mamaplaats is dé blogsite voor en door moeders. Regelmatig zoekt Mamaplaats moeders om nieuwe producten te testen. Dit kan varieren van flessen, buggy’s, auto’s, voedingspakketten, enz. Als moeder mag je deze producten uitproberen en na de testperiode het product houden. Echter houd er wel rekening mee dat de moeders aan bepaalde eisen moeten voldoen. Deze eisen worden bepaald door adverteerders.

Nu is Mamaplaats op zoek naar testmoeders voor een HelloFresh maaltijdbox! Daar heb je vast al eens over gehoord: de beroemde HelloFresh Box! Dit is een box vol met ingrediënten, in exact afgemeten hoeveelheden. Over de recepten die je met de ingrediënten kunt maken is nagedacht, zo dragen ze bij aan een gezond voedingspatroon en zijn ze gemakkelijk te bereiden.

De voedingsexperts van HelloFresh zorgen dat er gevarieerde recepten in de box zitten zodat jij en jouw gezin (zonder er over na te hoeven denken) de juiste voedingsstoffen binnenkrijgen. De box wordt wekelijks bij jou thuisbezorgd en bevat 3 of 5 gevarieerde maaltijden (net wat jij handig vindt) voor het door jou aangegeven aantal personen.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER

 1. Vandecasteele Linda avatar
  Vandecasteele Linda

  k’wil heel graag deze maaltijden es testen

 2. Kim avatar
  Kim

  Al enkele vriendinnen hierover horen praten en ik wil het zelf ook wel eens uittesten.

 3. vangeenberghe avatar
  vangeenberghe

  we testen graag mee


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.