logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Kookplezier met barbecook Plancha


barbecook plancha ninho sfeer 10cm

De plancha is zeer populair in Zuid-Europa. Het is een bakplaat boven gasbranders en de Belgische barbecuespecialist barbecook introduceert deze zomerhit nu ook in Nederland. Op de plancha Ninho bereid je eenvoudig zowel ontbijt, lunch, diner als tussendoortjes. In no-time is de plancha klaar voor gebruik en schoonmaken na afloop gaat haast net zo snel. Het buitenleven krijgt een boost met de nieuwe plancha.

Stop

Uniek bij de plancha van barbecook is de stop. Daarmee maak je de bakplaat volledig dicht en kun je koken met vocht (bijvoorbeeld bouillon of wijn) en lekkere sausjes bereiden. Bijkomend voordeel is dat je de plancha Ninho na gebruik heel eenvoudig kunt schoonmaken: doe de stop in de plaat, water op de nog warme bakplaat en de kookresten gaan er heel gemakkelijk af.

Accessoires

Barbecook introduceert tevens een uitgebreid aanbod accessoires voor de plancha. Voor het omdraaien van grote stukken vlees of vis gebruik je spatels en voor de wat delicatere ingrediënten als scampi’s gebruik je pincetten. Met de stolp zorg je voor snellere garing of kun je koken met stoom. De speciale verstuiver is ideaal voor bijvoorbeeld olie, water of azijn. Het reinigen van de bakplaat gaat eenvoudig met de bamboeborstel.

De plancha Ninho is verkrijgbaar vanaf € 279,-. De bijbehorende accessoires zijn los verkrijgbaar vanaf € 4,99. Kijk voor meer informatie en verkoopadressen op www.barbecook.com.

Je barbecuebenodigdheden koop je snel online via:
CoolBlue | FonQ | BOL.com

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.