Als in een restaurant
Het gave van sous vide thuis gebruiken is dat je enorm veel tijd bespaart. De apparaten zijn meestal heel nauwkeurig, en voorzien van een timer, zodat je precies weet wanneer het eten klaar is. Perfect gaar, vol van smaak. En smakelijk, want doordat het eten niet in aanraking komt met water en vet, blijven alle smaken goed bewaard. En alle vitamines natuurlijk, ook heel belangrijk! De laatste jaren is er veel meer sous vide thuis apparatuur gekomen – onder de 150 euro heb je al een heel geschikt apparaat met alle functies die je kunt bedenken.Sous vide thuis
Omdat sous vide thuis niet vaak gebruikt wordt, zijn er ook niet veel kookboeken voor beschikbaar. Het blijft een beetje behouden voor de restaurants en de professionele sector. Jammer, want het kan zo veel tijd en energie opleveren! Dit boek is dan ook een welkome aanvulling op het beperkte assortiment. De uitleg is kristalhelder, de recepten duidelijk en volledig. Dankzij die uitleg en informatie zul je zelf zonder problemen aan de slag kunnen met sous vide, en zo de lekkerste maaltijden op tafel zetten zonder er al te veel naar om te kijken. Ideaal, zeker als je een aantal eters op bezoek krijgt is het natuurlijk fijn om de aandacht bij je gasten te houden, en niet bij het roeren in de pan.Conclusie over Sous vide thuis
Een onbekende kooktechniek. Als je een sous-vide koker hebt staan, is dit boek een perfecte uitkomst. Heb je dat niet, dan kun je helaas ook weinig met de recepten in het boek. Door: CooleSuggesties Waardering: Sous vide thuis krijgt 4 van de 5 punten.Informatie
Sous vide thuis, Lisa Q. Fetterma
Karakter uitgevers, 270 pagina’s, hardcover.
ISBN: 9789045208299. Prijs: 24.95 euro.
ISBN: 9789045208299. Prijs: 24.95 euro.
Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op: