logo-liggend-wit-donkerblauw

Komische muzikale voorstelling met Francis van Broekhuizen en Dominic Seldis


The Francis & Dominic Show Datum: 15-3-2023 tot en met 30-6-2023

De populaire en hilarische sopraan Francis van Broekhuizen en de charmante en grappige Britse contrabassist Dominic Seldis gaan dit voorjaar samen de Nederlandse theaters in met hun eerste voorstelling The Francis & Dominic Show. Van 15 maart t/m 30 juni 2023 brengt het duo een vermakelijke muzikale show vol glitter en glamour, waarin het publiek een kijkje krijgt in het backstage leven van klassieke supersterren en kan genieten van een verbluffend concert. The Francis & Dominic Show gaat op 19 maart in première in Amare in Den Haag.

Meer weten?

Kaartjes voor attracties en uitjes kopen doe je bij:


The Francis & Dominic Show zit vol met persoonlijke verhalen, populaire muziek, liedjes en publieksparticipatie. Verhalen over opera, dirigeren, grote orkesten en wie de meeste BN’ers in zijn telefoon heeft staan, passeren de revue. Via hun favoriete muziek leert het publiek de andere kant kennen van deze geliefde klassieke musici! En zoals te verwachten bij deze twee personalities wordt het aan elkaar gesmeed met veel humor.

Francis van Broekhuizen en Dominic Seldis zien hun samenwerking helemaal zitten: “We kunnen niet wachten om samen op het podium te staan. Het wordt zó leuk dat we maar hopen dat we de show doorkomen zonder te veel te lachen.

The Francis & Dominic Show is van maart tot en met juni te zien door het hele land. De regie en staging is in handen van Nick Fleuren en Frank Beurskens.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER

 1. Andrea avatar
  Andrea

  Afgelopen donderdag met mijn zus de show Francis en Dominic gezien in het Kunstmin Dordrecht. We hebben een TOP avond gehad.

 2. Dina avatar
  Dina

  Vandaag op mijn verjaardag, 19 maart (ook de verjaardagen van beide moeders die ook in de zaal zaten )naar de show van Francis en Dominic geweest in Amare.
  Wat een heerlijke show met prachtige muziek en heel veel lachen! Ik heb genoten!!!!


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.