logo-liggend-wit-donkerblauw

Trailer van de serie Life & Beth

life beth disney plus

Ontdek nu de allereerste trailer van de Original serie “Life & Beth” die vanaf 18 mei exclusief te streamen is op Disney+. Amy Schumer is uitvoerend producent en vertolkt ook de hoofdrol in de komedieserie.

Over de serie Life & Beth

Life & Beth vertelt het verhaal van Beth (Amy Schumer), een vrouw wiens leven er van buitenaf best goed uitziet. In de ogen van iedereen met wie ze is opgegroeid is ze een succesvolle vrouw; ze verdient goed als wijndistributeur, ze heeft een langdurige relatie met een succesvolle man en woont in Manhattan. Wanneer een plotseling incident Beth dwingt zich met haar verleden bezig te houden, verandert haar leven voorgoed. Via flashbacks naar haar tienerjaren leert Beth hoe ze is geworden wie ze is en wie ze wil worden.

We gaan met haar mee op reis om een groter, moediger en authentieker leven op te bouwen. Onderweg leert ze leert zichzelf uit te drukken en op een bewuste manier te leven. Deze reis door haar verleden blijkt een bron van onopgeloste trauma’s, komedie en vooruitgaan.

Bekijk de trailer van Life & Beth

Cast

De serie bestaat uit 10 afleveringen en er worden rollen vertolkt door Amy Schumer (“Trainwreck”, “I Feel Pretty”), Michael Cera, Susannah Flood en Violet Yong. Gaststerren zijn onder andere: Kevin Kane, Yamaneika Saunders, Laura Benanti, Larry Owens, Michael Rapaport, Rosebud Baker, LaVar Walker, Jonathan Groff, Hank Azaria, June Squibb, Cazzie David, Phil Wang, Dave Attell en Jon Glaser.

Over de makers

“Life & Beth” is geschreven, geregisseerd en geproduceerd door Amy Schumer. Andere producenten zijn Kevin Kane, Daniel Powell en Ryan McFaul.

streaming-banner-disney-plus

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


LAAT JE REACTIE ACHTER

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.