Kom voor de dag met een stoer voertuig

Als je op zoek gaat naar een nieuwe auto of bus, zul je waarschijnlijk wel eens van een koude kermis thuiskomen. Veel voertuigen zien er gewoon niet zo stoer of cool uit. Sommigen zijn zelfs ronduit suf, die sprongen veel te hard in op een bepaalde trend. Daar wordt je gewoon niet blij van! Gelukkig zijn er altijd alternatieven. Want wil je iets stoers, unieks en oerdegelijks? Dan moet je echt eens kijken naar gebruikte legervoertuigen. Die zien er gewoon al stoer en onverwoestbaar uit – dat kan een geweldig visitekaartje zijn voor je bedrijf of onderneming!

Stoer en oersterk

Het grootste voordeel van een tweedehands legervoertuig is wel dat je nooit hoeft te denken ‘zou er wel zo veel in kunnen?’. Het antwoord is namelijk gewoon: ja! Deze trucks zijn ontworpen voor het vervoeren van veel en zware materialen, het laad vermogen zal dus geen enkel probleem zijn. Bovendien heb je een ruime keuze aan modellen en functies. Voor ieder doel is er wel een voertuig, zo lijkt. En daar kun jij weer je voordeel mee doen. Of je nu een truck zoekt voor je hoveniersbedrijf, een vrachtwagen voor je bouwbedrijf of een heel stoere foodtruck wil maken voor gegrilde burgers boven een open vuur: ik weet zeker dat je een tweedehands truck kunt vinden die aan jouw wensen en eisen voldoet.

Rijden maar

Het is natuurlijk wel even anders om in een legervoertuig te rijden dan in een normaal voertuig. Die willen toch vaak een bepaalde mate van luxe in hun voertuigen stoppen, iets waar ze bij legervoertuigen niet altijd even goed op letten. Het is dus wat grover, wat meer geluid, wat eenvoudiger. Maar ook degelijker, grover en stoerder. Dit zijn trucks die tegen een stoot kunnen, die je helemaal vol kunt laden – perfect voor transporten en goederenvervoer, voor het rijden op wegen die hun beste tijd hebben gehad, drassige terreinen, landweggen en festivalterreinen. Wil je sneller laden en lossen, maar vooral veilig werken met een heftruck? Dan is het raadzaam daar een goede cursus voor te volgen.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.LAAT JE REACTIE ACHTER

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.