logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Koken met Binnenstebuiten: een shot vol Plezier


JoyJuice

Ken je dat gevoel wanneer je zo blij wordt van iets dat je spontaan een dansje wil doen? Of dat je geen hap door je keel krijgt vanwege de vlinders in je buik? Dat komt door de emoties in je hoofd: de vijf belangrijkste emoties Plezier, Verdriet, Angst, Woede en Afkeer zorgen ervoor dat jouw brein en gevoelswereld werkt. Dat is waar de nieuwe Disney·Pixar film BINNENSTEBUITEN (INSIDE OUT in de originele versie) over gaat. De vijf verschillende emoties hebben allemaal andere behoeften en drijfveren en ook hebben ze effect op elkaar. Het resultaat is een film voor jong en oud die je op speelse, maar oh zo indrukkende wijze laat kennismaken met je eigen emoties. Deze film zal je niet onberoerd laten.

Ontmoet Plezier:

Het doel van Plezier is om Riley zo gelukkig mogelijk te houden. Ze is vrolijk, optimistisch en vastberaden om in elke situatie het positieve te zien. Plezier ziet de uitdagingen in Riley’s leven als kansen en de minder vrolijke momenten als een kleine hobbel in de weg naar nog meer fantastische dingen. Zolang Riley gelukkig is, is Plezier dat ook.

Een shot vol Plezier

Ingrediënten:

· 1 grote schijf ananas

· 1 groot stuk mango

· 5 cm gember, geraspt

· Mespuntje cayennepeper

Doe de ananas, de mango en de gember in een slowjuicer of sapcentrifuge. Schenk vervolgens het sap in een mooi shotglaasje, voeg de cayennepeper en je hebt Plezier in een glaasje! Drink voor extra plezier met vrienden samen en haal leuke herinneringen op.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.