logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Dit zijn de nieuwe ebook readers in kleur van Kobo

Rakuten Kobo introduceert haar allereerste kleuren E Ink eReaders met de nieuwe Kobo Libra Colour en Kobo Clara Colour, waarmee ze een nieuwe dimensie toevoegt aan de exclusief zwart-wit digitale leeservaring die Kobo-fans al kennen en waarderen.

E Ink Kaleido 3 kleurenscherm

Met een Kobo-geoptimaliseerd kleuren E Ink Kaleido 3-display bieden Kobo Libra Colour en Kobo Clara Colour een subtiel palet dat de voordelen van E Ink-technologie behoudt, nu in kleur. Met de capaciteit om duizenden boeken op te slaan, een lange batterijduur, 24/7 toegang tot de Kobo.com boekenwinkel en integratie met OverDrive om eenvoudig bibliotheekboeken te lenen, kunnen boekenliefhebbers hun digitale boekenkasten overal mee naartoe nemen. De nieuwe eReaders zijn ook uitgerust met Bluetooth® draadloze technologie, waardoor het eenvoudig is om naar Kobo Audioboeken te luisteren.

Ga naar Kobo op:

Schrijven op je ebookreader

Bovendien is voor elke lezer die ook een dagboekschrijver, notitietaker in de marges of BookTok’er is, de Kobo Libra Colour ook de meest betaalbare stylus-geactiveerde eReader van Kobo met de toevoeging van een apart verkrijgbare Kobo Stylus 2, met kleurhandgeschreven notities, markeringen en notitieboeken. Voortbouwend op het succes van de handschriftervaringen van Kobo Sage en Kobo Elipsa 2E, brengt de nieuwe Kobo Libra Colour stylus-gebaseerd schrijven en Kobo’s gepatenteerde overal schrijvende e-boekannotaties naar ons populaire 7” formaat. Kleurmarkeringen zijn ook beschikbaar in de Kobo Clara Colour, waarmee je je favoriete passages met een vinger kunt markeren.

Duurzaamheid

Als aanvulling op de nieuwe kleurenleeservaring dragen Kobo Libra Colour en Kobo Clara Colour verder bij aan de inzet van Kobo voor duurzaamheid, met nieuwe repareerbaarheidsfuncties zoals gemakkelijker batterijvervanging naast het gebruik van milieubewuste gerecyclede en oceaan-gebonden kunststoffen. Hun SleepCovers bieden ook nieuwe accenten van kleur, waaronder Butter Yellow, Candy Pink en Cayenne Red. Gemaakt van volledig gerecyclede materialen, bieden de SleepCovers kleuraccenten en milieuvriendelijke constructie.

Meer in zwart-wit

Voor Kobo-lezers die de voorkeur geven aan een eReading-ervaring in zwart-wit, introduceert Kobo Kobo Clara BW, een geüpgradede versie van onze klassieke zwart-wit 6” eReader, uitgerust met het nieuwste E Ink Carta 1300-scherm, en een verbeterde processor en meer opslagruimte.

Prijs en beschikbaarheid

Kobo Libra Colour heeft een adviesprijs van €229,99, Kobo Clara Colour van €159,99 en Kobo Clara BW van €139,99 op www.kobo.com/ereaders en bij geselecteerde retailers. De Kobo Stylus 2 is momenteel verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van €69,99. Pre-orders zijn beschikbaar vanaf 10 april. De apparaten zijn verkrijgbaar in winkels en online vanaf 30 april 2024.

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.