logo-liggend-wit-donkerblauw

Knockout City Season 4 vanaf 7 december: de aliens vallen aan!


Pas op, dodgebrawlers! Onbekende monsters landen op 7 december in Knockout City. Ze geven de aftrap voor Season 4: Alien Invaders en vormen obstakels voor spelers die hun stad uit deze wereld proberen te redden. De politiecommissaris van de stad heeft de Knockout City Defense Force gemobiliseerd om tegen deze intergalactische indringers te vechten, en de DJ werkt samen met een mysterieuze beller om met deze kosmische wezens in contact te komen voor meer informatie. Het nieuwste seizoen van Knockout City introduceert een overvloed aan nieuwe content, inclusief een nieuwe map, voertuigen, events en nog veel meer!

knockout city seizoen 4

Knockout City: Season 4 bevat nieuwe gameplay-content, waaronder:

  • Een nieuwe map: Alien Smash Site – Spelers komen terecht op een zwevende boerderij: de locatie waar een aantal UFO’s zijn neergestort. Deze locatie introduceert een uniek mechanisme waarbij dodgebrawlers op zwevende schotels kunnen springen en boven open kuilen kunnen zweven. Ze bewegen op hoge snelheid zonder dat dit invloed heeft op de bal.
  • Nieuwe events en Playlists – Met evenementen die vlak achter elkaar plaatsvinden en nieuwe playlist-actie kunnen spelers in Season 4 van alles verwachten. De komende maanden bevat Knockout City vier nieuwe events van twee weken met gloednieuwe game modes, elk met hun eigen exclusieve beloningen.
  • Een gloednieuwe Brawl Pass – In Season 4 beginnen alle spelers opnieuw op Level 1 en moeten ze 100 nieuwe levels boordevol nieuwe exclusieve alien-beloningen doorlopen. Er zijn vijf wekelijkse contracten, nieuwe Holobux-aanbiedingen en nog veel meer. Spelers houden ook alle beloningen die zij hebben verdiend in eerdere Brawl Passes, dus verzamel die unlockables zolang het nog kan!
  • Maar wacht, er is meer – Spelers krijgen toegang tot buitenaardse UFO’s als Crew Vehicles, een nieuwe Energy Drink: Pom, nieuwe bundels en dagelijkse store items.

Bekijk hier de trailer van seizoen 4:

Dit seizoen nemen we vechtersbazen mee naar Alien Smash Site, gelegen op een vredige boerderij hoog boven de grond aan de rand van de stad. Het was tot voor kort een vredige plek in Knockout City, toen de Knockout City Defense Force UFO’s er direct bovenop neerschoot. Het heeft een volledig scala aan gevechtsruimtes: strak omsloten schuren, grote open openingen (daarover later meer), en plaatsen om te flankeren en in een voortdurende strijd te vallen. 

Dit is tot nu toe het grootste level van Knockout City, dus het heeft iets nodig om te helpen bij het doorlopen. Gelukkig hebben de aliens een stel kleine schoteltjes achtergelaten waar je op kunt zweven en van plaats naar plaats kunt ritsen, zelfs met behulp van de trekstraal om ballen op te zuigen (of spelers in Ballform, voordat je ze in de dichtstbijzijnde put gooit). Het gebruik van de schotels is misschien wel het leukst in de Basketbrawl-modus, omdat je op de schotels kunt rijden om ballen van de tegenstander door de hoepels te dunken.

Hoveren is een groot voordeel omdat er een aantal kuilen in het level zijn die anders moeilijk te doorkruisen zijn. Natuurlijk kan het raken van een trefbal boven een put je van je rit afstoten, dus je moet voorzichtig zijn. Zoals altijd proberen we voordelen met nadelen te combineren, zodat elke keuze situationeel is. Op een schotel rijden maakt je sneller en geeft je meer traversal-opties, maar je wordt een zichtbaarder en kwetsbaarder doelwit. Er is veel verticaliteit op deze kaart om mee om te gaan.

Games koop je online bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


LAAT JE REACTIE ACHTER

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.