logo-liggend-wit-donkerblauw

Gaming: Knockout City Season 2: Fight at the Movies


EA en Velan Studios hebben Knockout City Season 2: Fight at the Movies gelanceerd! De camera rolt en nu kunnen spelers een filmervaring beleven zoals nooit tevoren. Holowood Drive-In is de nieuwe map in de game en biedt een cinematisch thema met dynamische gebieden die zijn geïnspireerd door klassieke films, waarin spelers zelf de hoofdrollen vertolken.

Benieuwd wat wij van Knockout City vinden?

Knockout city season 2 Fight at the Movies

Knockout City Season 2

In Season 2 treffen spelers ook de nieuwe Soda Ball aan. Deze bal blijft middels plakkerige siroop vastplakken aan de tegenstander en brengt nieuwe strategische twists met zich mee voor maximale impact. Tevens kunnen brawlers uitkijken naar een nieuwe set met kleding die is geïnspireerd op films, een nieuw seizoen van League Play, nieuwe cosmetics, playlists en meer.

Bekijk de trailer van KNockout City Season 2

Cross-play en Multiplayer

Knockout City is nu beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC via Origin, Steam en de Epic Games Store, en de PlayStation 5 en Xbox Series X|S door middel van backwards compatibility. Xbox Game Pass en EA Play-leden kunnen Knockout City gratis spelen. Iedereen kan de game gratis proberen tot Street Rank 25. Vorm een team met vrienden middels cross-play, ga voor de overwinning in razendsnelle multiplayer matches en ervaar trefbalmechanics zoals je die niet eerder in een game hebt gezien.

Hier kun je meer details over Knockout City Season 2: Fight at the Movies vinden.

Games koop je online bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


LAAT JE REACTIE ACHTER

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.