Alles over: Knock At The Cabin

Knock At The Cabin poster

Bekijk de trailer van de nieuwe thriller Knock At The Cabin van regisseur M. Night Shyamalan (The Sixth Sense, Old). In de film spelen o.a. Dave Bautista, Jonathan Groff en Rupert Grint. Knock At The Cabin draait vanaf 2 februari a.s. alleen in de bioscoop.

Save your family or save humanity. Will you make the choice?

Over Knock At The Cabin

Tijdens een vakantie in een afgelegen hut worden een jong meisje en haar ouders gegijzeld door vier gewapende vreemdelingen, die het einde van de wereld aankondigen en eisen dat de familie een ondenkbare keuze maakt om dit te voorkomen. Met beperkte toegang tot de buitenwereld, moet het gezin beslissen waarin ze geloven voordat alles verloren is.

Bekijk de trailer van Knock At The Cabin

Cast

Over de makers

Knock At The Cabin is een film van de grensverleggende filmmaker/regisseur M. Night Shyamalan. Universal Pictures presenteert een film van M. Night Shyamalan en een productie van Blinding Edge Pictures in samenwerking met FilmNation Features en Wishmore Entertainment. Het scenario is geschreven door M. Night Shyamalan met Steve Desmond en Michael Sherman en is gebaseerd op de bestseller The Cabin at the End of the World van Paul Tremblay. De film is geregisseerd door M. Night Shyamalan en geproduceerd door M. Night Shyamalan, Marc Bienstock (Split, Glass) en Ashwin Rajan (Servant, Glass). De uitvoerend producenten zijn Steven Schneider, Christos V. Konstantakopoulos en Ashley Fox.

Films koop je online bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Reacties

Eén reactie op “Alles over: Knock At The Cabin”

  1. Claudia Diependaal avatar
    Claudia Diependaal

    Ik loot graag mee voor vrijkaartjes voor deze film. Heerlijk een avondje uit!

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.