logo-liggend-wit-donkerblauw

Knives Out


Wanneer de bekende misdaadschrijver Harlan Thrombey (Christopher Plummer) vlak na zijn 85e verjaardag onder mysterieuze omstandigheden dood in zijn landhuis wordt aangetroffen, begint de politie aan het verhoren van zijn complexe familie. Ook blijkt detective Benoit Blanc (Daniel Craig) te zijn ingeschakeld om zijn dood te onderzoeken, maar niemand weet door wie. Met de erfenis van Harlan op het spel baant Blanc zich een weg door een web van leugens en bedrog om de waarheid achter Harlan’s vroegtijdige dood te achterhalen.

Met KNIVES OUT brengt schrijver en regisseur Rian Johnson een ode aan de boeken van Agatha Christie in de vorm van een luchtig en modern moordmysterie. 

Films koop je online bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER

 1. […] het vervolg op Knives Out reist detective Benoit Blanc af naar Griekenland om een mysterie te ontrafelen waarbij een nieuwe […]

 2. Mertens Patrick avatar
  Mertens Patrick

  mooie prijs!!!

 3. Mertens Patrick avatar
  Mertens Patrick

  super, leuk!!!

 4. Cornelis Annemie avatar
  Cornelis Annemie

  super, leuk!!!

 5. Cornelis Annemie avatar
  Cornelis Annemie

  mooie prijs!!!


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.