Trailer: Knights Of The Zodiac

Knights-Of-The-Zodiac

Knights Of The Zodiac is gebaseerd op de internationale anime-sensatie Saint Seiya en nu voor het eerst in live-action te zien op het witte doek. Knights Of The Zodiac draait vanaf 11 mei a.s. exclusief in de bioscoop.

There are Gods among us… and Heroes within us.

Over Knights Of The Zodiac

Seiya (Mackenyu) is een eigenzinnige tiener die op zoek is naar zijn ontvoerde zus en ondertussen in zijn inkomen voorziet door te vechten om geld. Wanneer tijdens een van die gevechten bij hem plotseling onbekende mystieke krachten worden aangeboord, belandt Seiya in een wereld van oorlogvoerende heiligen, onderricht in oude magie en een gereïncarneerde godin die zijn bescherming nodig heeft. Als hij wil overleven, zal hij zijn lot moeten omarmen en alles moeten opgeven om zijn rechtmatige plaats tussen de Knights of the Zodiac in te nemen.

Bekijk de trailer

Cast

  • Famke Janssen
  • Sean Bean
  • Madison Iseman
  • Nick Stahl

Films koop je online bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.LAAT JE REACTIE ACHTER

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.