logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Heb jij de nieuwe verpakking van Kneipp al gezien?

Misschien heb je het al opgemerkt in je favoriete drogisterij: de verpakkingen van Kneipp zijn veranderd! Het belangrijkste element van deze nieuwe verpakkingen is de duurzaamheid, maar ikzelf vind ze ook een stukje praktischer dan de voorgaande verpakkingen. Dankzij de nieuwe vorm verpakking en de frisse ontwerpen is Kneipp een stuk frisser en vrolijker geworden.

Rond en praktisch

De douchegels zitten vanaf nu in ronde flesjes, met een praktische schenkdop bovenop. De flessen zijn van zachter kunststof gemaakt (93% gerecycled materiaal (93% recycled HDPE, 5% virgin HDPE, 2% kleur), waardoor je ze makkelijk kunt inknijpen voor een fijne dosering. En ja, de eerste keer was even wennen, ook ik was iets te gewend aan de stuggere flessen! De flessen zijn overigens 100% recyclebaar.

Handige dop

Een andere fijne feature is dat je hem makkelijk ondersteboven kunt zetten, zodat alle douchegel zich boven in de fles kan verzamelen. De dop is een disc-top klikdop, wat betekend dat je hem moet indrukken om de bovenkant te laten kantelen, waarna je de douchefris in je hand kunt laten lopen. Dat is niet alleen heel praktisch, maar ook milieubewust. Geen druppel douchegel gaat meer verloren!

Vertrouwde inhoud

Het is overigens enkel de verpakking die is aangepast naar de nieuwe en duurzame variant: de inhoud blijft onveranderd, zowel de natuurlijke formule als de inhoud in milliliters. Dus of je nu gaat voor Me-Time, Pure Harmony, Silky Secret of New Energy, kijk naar die nieuwe verpakkingen!

Adviesprijs: 6,99 euro per 200 ml.

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.