Kleurplaat: Woezel en Pip


Woezel en pip kleurplaat 19

Onlangs verscheen de eerste muziek-CD van Woezel en Pip! Een CD waarop de twee liefste hondjes van de wereld en hun vriendjes uit de Tovertuin voor het eerst zelf over hun belevenissen zingen! De CD met de titel “Liedjes uit de Tovertuin” bevat 11 nieuwe liedjes, gecomponeerd en geproduceerd door Dinand Woesthoff en Reyn Ouwehand.

De vrolijke, grappige en soms ook ontroerende songs zijn gebaseerd op de avonturen van de twee hondjes en herkenbaar voor alle Woezel en Pip-liefhebbers. Ze worden onder anderen gezongen door Woezel en Pip zelf, Chantal Janzen, Willeke Alberti, Edwin Rutten en Yori Swart.

De kleurplaat vind je hier linksboven. Klik op de afbeelding. Er verschijnt dan een grotere versie, die je kunt opslaan en afdrukken. Veel plezier ermee!

Speelgoed koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, papablogger en hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven. Naast dit blog is hij freelance schrijver met Tekstbureau de Letterkamer.


Reacties

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.