logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Kleed je net even anders!

Voor kleding kun je natuurlijk altijd gaan voor de standaard merken, waar je veel mensen mee ziet rondlopen. Maar durf jij het aan om net even een stapje verder te gaan en jezelf echt te laten zien door iets unieks te dragen? Ik wil je graag twee merken voorstellen die ieder op hun eigen manier echt uniek zijn. Dress to impress, maar ook dress to improve!

Stoer van onder

Ondergoed krijgt misschien niet heel veel aandacht voor je, maar eerlijk is eerlijk: het is altijd leuk als je je broek uittrekt waarbij het toch even indruk maakt op eenieder die het ziet, toch? De onderbroeken van Muchachomalo hebben een unieke uitstraling: lekker felle kleuren, maar niet te kitch. De naam zegt het eigenlijk al: Muchachomalo betekent eigenlijk zoiets als ‘bad boy’. Het laat meteen zien wat je te leveren hebt! Maar of je nu gaat voor een onderbroek vol piranha’s, schijfjes citroen of een normale effen kleur: je mag er zeker in gezien worden. Mocht je denken dat bad boys alleen maar houden van ruig en stoer: ze zitten heerlijk en voelen zacht aan. Stoerheid heeft zo zijn grenzen.

Walk the line

Een ander uniek item is in dit geval voor aan je voeten. Heel erg stoer of uitgesproken zijn ze niet, de schoenen van XSensible, maar ze hebben wel een eigen uitstraling. Zoals je ziet zijn er verschillende modellen verkrijgbaar: de dikke zool is in de regel eerder voor vrouwen gemaakt, de plattere zool is meer gericht op mannen. Wat deze schoenen zo bijzonder maakt, is juist die zool. In het midden daarvan zit namelijk een strook die veel harder is dan de rest van de zool. Daardoor lijkt het een beetje alsof je op een balkje loopt. Het effect daarvan zie je niet, maar merk je wel: je ontwikkelt je evenwicht, waardoor je een betere houding krijgt én je de spieren in je voeten, enkel en kuiten beter ontwikkeld. De verbeterde houding hierdoor merk je door in van alles en nog wat, maar met name in verminderde rugklachten, met als bonus minder klachten in je nek en schouders. Je houding wordt simpelweg actiever, wat ook voor de kantoortijgers zijn uitwerking heeft.

Kleine moeite voor een eigen stempel

Je hoeft je namelijk helemaal niet zo te kleden als in de tijdschriften. Het is vaak een kleine moeite om net even een eigen stempel te drukken op je uiterlijk. Zo lang je jouw outfits maar met zorg kiest en samenstelt, zal het een uniek imago uitstralen. Dat is uiteindelijk wel waar je naar toe wilt. Want er zijn al genoeg mensen die in een spijkerbroek met een standaard merkshirtje rondlopen. Door een leuke onderbroek, vrolijke sokken of een uniek paar schoenen aan te doen laat je zien waar je voor staat en zullen mensen je ook beter herinneren. Hoewel het niet de bedoeling is dat je aan iedereen je kekke onderbroek laat zien (…) zal het wel bijdragen aan je imago. Tijdens het omkleden in de sportschool, bijvoorbeeld, en natuurlijk tijdens het daten!


Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.