logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Klaar voor het festivalseizoen? Bescherm jezelf met de Alpine Partyplug Pro oordoppen!

Alpine partyplug oorbeschermerHet festivalseizoen is in volle gang. Elk weekend heb je keuze uit line-ups waarvan de ene je hart nog sneller doet kloppen dan de andere. Naast een gezellige tijd hebben met je vrienden, wil je vooral genieten van de muziek. Op een gemiddeld festival loop je alleen al binnen een kwartier risico op gehoorschade. Op zich gemakkelijk op te lossen door oordoppen te dragen. Maar als muziekliefhebber wil je absoluut niet inleveren op de kwaliteit van de muziek. Met de nieuwe Alpine PartyPlug Pro Natural oordoppen hoeft dat ook niet.

De helft van de festival- en concertbezoekers heeft al voor kortere of langere tijd gehoorklachten ervaren. Bijvoorbeeld een piep in de oren. Dat blijkt uit onderzoek dat Alpine gedurende het vorige festivalseizoen liet uitvoeren. Toch heeft maar 16 procent wel eens oordoppen gedragen op een festival of tijdens een concert. Dit terwijl alle ondervraagden aangeven zich bewust te zijn van de risico’s. Vervorming van de muziek, ook al is het maar heel minimaal, wordt door sommige muziekliefhebbers als reden gegeven. Alpine heeft als specialist de missie om de stap naar hoogwaardige gehoorbescherming zo comfortabel en logisch mogelijk te maken. Daarom hebben we de Alpine PartyPlug Pro Natural ontwikkeld voor de muziekliefhebber.

Natuurgetrouwe demping

Alpine PartyPlug Pro Natural oordoppen met vlakke demping zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik tijdens festivals, concerten en uitgaan. Ze zijn voorzien van speciale rechtlijnige filters. Deze filters dempen op alle toonhoogtes nagenoeg evenveel. Voor muziekliefhebbers moet de muziekkwaliteit immers perfect blijven. Het schadelijke geluid wordt teruggebracht naar een veilig niveau. Alsof de volumeknop wordt teruggedraaid. Dankzij de filters heb je bovendien geen last van een afgesloten gevoel en blijven gesprekken goed verstaanbaar.

Meer genieten van muziek met fijne oordoppen

De oordoppen zijn gemaakt van zacht en flexibel AlpineThermoShape materiaal. Dit vormt zich naar de gehoorgang voor de optimale pasvorm en demping. De oordoppen kunnen probleemloos de hele dag en nacht gedragen worden. Het materiaal bevat geen siliconen. Daardoor irriteert het de gevoelige huid van de oren niet. Alpine oordoppen zijn gemakkelijk te reinigen en gaan lang mee.

Reinigingsspray, koord en etui

De Alpine PartyPlug Pro Natural wordt standaard geleverd met een handige etui om de oordoppen in te bewaren. Het etui is bovendien gemakkelijk aan een sleutelbos te bevestigen. Daarnaast zit er in elke verpakking een draagkoord. Bevestig de oordoppen aan het koord en hang het om je nek. Ideaal als je de oordoppen even uitdoet. De oordoppen zijn snel en makkelijk schoon te maken met de meegeleverde Alpine Clean reinigingsspray.

De Alpine PartyPlug Pro Natural in het kort

  • Voorkomt gehoorbeschadiging en een piep in de oren
  • De muziekkwaliteit blijft optimaal, alleen het volume wordt lager
  • Uiterst natuurgetrouwe demping, dankzij de speciale rechtlijnige AlpineAcousticFilters
  • Geen afgesloten gevoel en gesprekken blijven goed verstaanbaar
  • Optimale pasvorm door het zachte AlpineThermoShape materiaal
  • Irriteert de huid niet, dankzij het siliconenvrije materiaal
  • Nauwelijks zichtbaar in het oor
  • Met gratis etui, handig koord en Alpine Clean reinigingsspray (5 ml)
  • Herbruikbaar

Je koopt ze hier!

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.