logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Maak iemand blij met een Kinepolis Family Giftbox


Kinepolis introduceert: De Kinepolis Giftbox. Met de Kinepolis Giftbox geef je iemand een stijlvol filmuitje cadeau. Een echte filmliefhebber verrassen met het ultieme cadeau en daarbij gelijk een beetje ongegeneerd stijl meegeven? Dan is de Kinepolis Giftbox het juiste cadeau!

Kinepolis giftbox, voor de hele familie

Deze unieke box bevat een paar warme en stijlvolle Kinepolis sokken en kan aangevuld worden met een Filmvoucher, een Sterrenticket of een Familieticket. Het is de ideale manier om iemand te verrassen met een uitje naar de bioscoop en ook nog eens super leuk verpakt! Zo kan de komende periode met de giftbox genoten worden van films als Wonka, Napoleon, Wish en de Tatta’s 2. Komend cadeauseizoen een must have onder de kerstboom of in het rijmpje van Sinterklaas.

De inhoud

De giftbox bevat een paar stijlvolle Kinepolis sokken, en is te combineren met Filmvouchers, Sterrentickets en met het Familieticket. Aan de hand van de gekozen ‘ticket’ wordt de prijs berekend.

  • Filmvoucher: Met deze voucher kan de ontvanger naar een film naar keuze, samen met een vriend of vriendin. Perfect voor een gezellige avond uit!
  • Sterrenticket: Er kan gekozen worden tussen de 5-sterrenticket of de 10-sterrenticket.
  • Familieticket: Met dit ticket kunnen vier personen genieten van een gezellige familiefilm. Ideaal voor een uitje met 2 volwassenen en 2 kids.

Je koopt de giftbox aan de kassa van iedere Kinepolis bioscoop. Voor meer informatie kijk je op kinepolis.nl/giftbox

Films koop je online bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.