logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Agenda: Film kijken voor het goede doel tijdens Kinepolis Discovery Day

Datum: 25 mei
Prijs: vanaf 2 euro
Locatie: Kinepolis
Adres: Nederland (Route)

Terug van weggeweest: de Kinepolis Discovery Day. Op zaterdag 25 mei 2024 kunnen bezoekers op 6 verschillende Kinepolis locaties genieten van een voorproefje van komende films. Er komen steeds meer films uit en om alle filmliefhebbers wegwijs te maken in dit brede aanbod laat Kinepolis tijdens Discovery Day zien welke mooie films er gepland staan voor het najaar van 2024. Dit zijn zeker niet alleen trailers, maar ook exclusieve beelden, behind-the-scenes, greetings van acteurs en bloopers. Tickets kosten 2 euro en de volledig opbrengt daarvan gaat naar Stichting ALS Nederland.

Meer weten?

Merchandise koop je bij:

Extra’s

Het publiek kan een divers programma verwachten wat een mooie vooruitblik geeft naar al het gaafs wat nog bij Kinepolis te zien zal zijn. En dat niet alleen. Bij binnenkomst staat er voor iedereen popcorn en een drankje klaar, kunnen ze op de foto in de photobooth en na afloop krijgen zij een goodiebag mee naar huis. Ook maken alle bezoekers van Discovery Day met hun ticket kans op een 10-sterrenticket, zodat zij de films die de revue zijn gepasseerd ook daadwerkelijk bij Kinepolis kunnen komen bekijken.

Welke film is jouw nummer 1?

Discovery Day is voor Kinepolis een leuke en unieke mogelijkheid om filmliefhebbers in een van onze bioscopen welkom te heten en uit te nodigen het diverse filmaanbod te ontdekken én te beoordelen. Wij zijn benieuwd; welke nieuwe film zet jij nu zelf op nummer 1?

Locaties

Kinepolis Discovery Day 2024 wordt georganiseerd op de volgende zes locaties: Kinepolis Jaarbeurs Utrecht, Kinepolis Leidschendam, Kinepolis Breda, Kinepolis Enschede, Kinepolis Hoofddorp en Kinepolis Almere. Discovery Day vindt plaats op zaterdag 25 mei om 16.00 uur.

Films koop je online bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.