logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Bekijk de kinderfilm Pietje Kortstaart

Als het op een normale, rustige dag onverwachts begint te stormen wordt Pietje van het rustige platteland meegenomen naar een drukke en vreemde stad. Als nieuwe kat in een vreemde stad is het helemaal niet zo gemakkelijk als dat het lijkt… Maar dan leert Pietje Maya Witbaard kennen en worden ze vriendjes. Samen nemen deze schattige karakters je mee op een avontuur.

Klassieker

Pietje Kortstaart is een schattige tijdloze animatie die gaat over een verwend katje die zijn staart verloren is. Een echte klassieker in een nieuw, moderner jasje. En leerzaam voor zowel de kids als de ouders. De film is oorspronkelijk gebaseerd op de boekenreeks Pietje Kortstaart, geschreven door de Zweedse schrijver Gösta Knutsson. De kat heeft dan ook een Zweedse naam: Pelle Svanslös. Een leuk weetje: er is een Planetoïde genoemd naar het Katje namelijk: 8535: Pellesvanslös.

Ga direct naar Pietje Kortstaart op BOL.com.

De Nederlandse stemmen van Pietje Kortstaart

  • Maikel Nieuwenhuis
  • Tony Neef
  • Cynthia de Graaff
  • Manou Jue Cardoso

Bekijk hieronder de trailer van Pietje Kortstaart

Films koop je online bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.