logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Kinderboekenreeks Sloddervos – Dinand Woesthoff debuteert als kinderboekenschrijver

Dromenjager Publishing, uitgever van onder andere ‘Woezel & Pip’, breidt haar portfolio uit met ‘Sloddervos’, het eerste deel van een nieuwe boekenreeks bedoeld voor kinderen van 8 tot 12 jaar, geschreven door Dinand Woesthoff en co-auteur Dore van Montfoort, met illustraties van Wil Raymakers. Met ‘Sloddervos’ lanceert de uitgever een nieuwe brand voor een geheel nieuwe doelgroep. Het 220 pagina’s tellende, magische-realistische verhaal speelt zich af in ons coronatijdperk en sluit, dankzij de humoristische, scherpe, kinderlijke kijk van Rhona van der Bijl, de hoofdpersoon – die het verhaal zelf vertelt en van tekeningen voorziet – perfect aan bij de belevingswereld van kinderen van nu.


Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Over Sloddervos

In ‘Sloddervos’ gaat hoofdpersoon Rhona op zoek naar de verborgen mythische wereld achter onze werkelijkheid en komt erachter dat die aan het afsterven is. En als die magische wereld van wezens en goden sterft, sterft de aarde en alles wat daarop leeft. En er is er maar een die beide werelden kan redden: RHONA, DE SLODDERVOS. Sloddervos is hét avonturenboek van nu over durven te leren geloven in jezelf en in alles wat je ziet en niet ziet. In alles wat je weet en niet weet. Omdat niet alles verklaarbaar hoeft te zijn om waar te zijn. Hiermee sluit het avonturenverhaal perfect aan bij het thema van de Kinderboekenweek 2021: ‘worden wat je wil’.

Bekijk de boektrailer van Sloddervos

“Zoals Rhona erachter komt, dat het leven uit veel meer bestaat dan bewijsbare feiten, zo kom ik er zelf elke dag meer achter dat het ongrijpbare zo vaak veel belangrijker is voor mijn geluk, dan veel wat me werd geleerd en beweerd. In Sloddervos draait het om de zoektocht naar verwondering, inspiratie en geloof in het grotere en dus in jezelf als onmisbaar onderdeel daarvan. Ik ben met de Bron en de Bron is met mij. Zo is het in ‘Sloddervos’ en zo is het voor ons allemaal. Of anders gezegd: The force is with you 🙂”

Dinand Woesthoff

Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.