logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Kidsmaatje: verzekerd van succes zonder stress!

Themakist van KidsmaatjeBij Kidsmaatje kun je themakisten huren. Het motto van Kidsmaatje: verzekerd van succes zonder stress. Alles voor het kinderfeestje compleet in een kist. Het enige waar je nog voor hoeft te zorgen is wat te drinken en te eten. En voor gezelligheid, maar dat komt vanzelf met zo’n leuk programma!

Als je in de buurt van Barneveld woont kun je de kisten afhalen, maar de kisten kunnen ook verstuurd worden. Natuurlijk zijn er de standaard themakisten zoals piraten, prinses en heksen te huur. In deze kisten zit bijvoorbeeld: uitnodigingen, verkleedkleding, schminck (met voorbeelden), bordjes, bekers en bestek, tafelkleed, DVD, CD met liedjes, een draaiboek met diverse spelletjes met daarbij de benodigdheden en als afsluiter een voor ieder kind een toepasselijk diploma.

Erg leuk en origineel is het parfum feestje of wat dacht je van een GPS survivaltocht? Ook de echte spionnen onder ons kunnen een speurtocht houden met het spionnen/GPS feest. Een kort stukje van de missie “De Goud Staaf”:
De uitgenodigde kinderen moeten zich inschrijven met het aanmeldingsformulier voor de selectiedag. Op de verjaardag/selectiedag moeten de kinderen bewijzen dat ze er klaar voor zijn om deel uit te maken van het SPYK-AT team. Ze krijgen instructies van een ervaren SPYK-AT’er en de opdracht om met behulp van gps en diverse opdrachten de code van de kluis te vinden.

Bij elke themakist staat duidelijk omschreven wat er allemaal bij zit. De kist wordt al 1 week voor het feestje toegestuurd, zodat je het van tevoren rustig kunt bekijken. De uitnodigingen worden al eerder naar je verzonden.

Naam: KidsMaatje
Leeftijd: afhankelijk van het thema
Prijs: de meeste kisten € 50,- voor 6 kinderen en € 5,- voor elk extra kind
Adres: Bouwheerstraat 5, Barneveld
Website: kidsmaatje.nl

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.