logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Kickstart je dag met Rexona

Ik ben wel van de routines en regelmaat. Niet dat ik zo’n strak en saai leven heb, maar ik merk wel dat een bepaald ritme ’s ochtends je goed op gang helpt. Zo druk ik nooit de snoozeknop in, maar sta ik direct op. Even snel douchen, aankleden, ontbijtspullen klaarzetten en vast wat fruit en drinken klaarzetten voor de jongens om mee te nemen naar school, als aanvulling op hun lunchpakket. Een fijne routine, als iedereen daarna naar beneden komt, kunnen ze meteen hun gang gaan, zonder al te veel gedraai en gedoe. Maar zo’n routine kan natuurlijk altijd beter en fijner. Een extra boost om je wakker te schudden, bijvoorbeeld.

Wake up!

De standaard doucheroutine doe ik namelijk met een vrij neutrale douchegel. Hij ruikt lekker en warm, maar hier kun je het positieve effect van geuren goed ervaren en beleven. Rexona komt bijvoorbeeld met een lijn van vier verfrissende douchegels met verkwikkende geuren: Orchid Fresh, Aloë Vera, Quantum en Cobalt. Voor een intens fris en energiek gevoel, waarbij de groene Quantum en de blauwe Cobalt speciaal voor mannen zijn ontwikkeld. En de geur? Die geeft de ochtenddouche een extra kickstart om wakker te worden.

Fris en cool, hoeveel je ook beweegt

De formule is aangevuld met citrus en menthol, waardoor je lang een fris en schoon gevoel houdt. De varianten Aloë Vera en Cobalt hebben bovendien een speciaal cooling effect voor een verkwikkende werking om je huid van top tot teen wakker te schudden. Al duurt de ochtenddouche misschien niet langer dan tien minuten: na een kickstart met Rexona douchegel voel je je de hele dag fris, schoon en energiek, hoeveel je ook beweegt!

De Rexona shower gels (250 ml € 3,59) zijn exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat.

Wist je dat…

De nieuwe Rexona shower gel een perfect duo vormt met de Rexona anti-transpirant? Die bevat de gepatenteerde MotionSense technology. Na het aanbrengen blijven er microcapsules achter op de okselhuid die, zodra je je beweegt, door wrijving opengaan en direct een frisse geur verspreiden. Rexona anti-transpirant zorgt zo de hele dag voor extra bescherming. Samen met de nieuwe Rexona shower gel de perfecte combi om de dag beschermd, fris en energiek door te komen, hoeveel je ook beweegt!

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.