logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Kickbokser Rico Verhoeven en actrice Ilse Warringa spelen in Film van Dylan Haegens

Vandaag maken Dylan Haegens en Just Film Distribution bekend dat kickbokser Rico Verhoeven en actrice Ilse Warringa een rol vervullen in de eerste bioscoopfilm van YouTube sensatie Dylan Haegens. Rico Verhoeven kruipt in de huid van beveiliger Diederik-Jan en Ilse Warringa neemt de rol van een onbehulpzame receptioniste op zich. Eerder werd via social media bekendgemaakt dat ook Nick Golterman, Patrick Stoof en Karen Damen te zien zijn in de nieuwe bioscoopfilm. De Film van Dylan Haegens is vanaf 16 augustus te zien in de Nederlandse bioscopen.  

Ricoh Verhoeven

Naast het debuut van Dylan Haegens op het grote scherm schitteren ook Rico Verhoeven en Ilse Warringa in De Film van Dylan Haegens. Rico Verhoeven is wereldwijd bekend als kickbokser. In 2013 werd hij wereldkampioen zwaargewicht bij GLORY. Vanaf 16 augustus is hij in de Nederlandse bioscopen te zien als Diederik-Jan, een imponerende beveiliger.

“Ik ben enthousiast over mijn rol in De Film van Dylan Haegens, omdat ik hou van humor met een knipoog en mezelf in dit soort rollen niet heel serieus neem. Daarnaast voel ik mij verbonden met jonge mensen. Dylan Haegens is een enorme inspiratiebron voor jongeren en ik ben trots dat ik met deze rol hieraan kan bijdragen,” aldus Rico Verhoeven.

Ilse Warringa

Ilse Warringa staat in Nederland bekend als multi-talent. Ze acteert, schrijft en zingt en is bij het grote publiek een waar begrip geworden door haar rol als de onverzettelijke Juf Ank in De Luizenmoeder. In De Film van Dylan Haegens laat de actrice een hele andere kant van zichzelf zien als de ongeïnteresseerde en onbehulpzame receptioniste.

“Het is nog leuker om aan projecten mee te werken waar het thuisfront ook enthousiast van wordt. Mijn dochter is groot fan van Dylan Haegens en mijn zoon van Rico Verhoeven. Ze stonden op de bank te springen toen ik vertelde dat ik mee mocht doen in deze film, dus toen was het snel beslist,” aldus Ilse Warringa.

Productie

De productie is in handen van 2CFILM en Liever Sociaal, het productiebedrijf van Dylan Haegens en zijn vriendin Marit Brugman, in co-productie met Online Cookie Collective. De distributie wordt verzorgd door Just Film Distribution. De Film van Dylan Haegens is vanaf 16 augustus te zien in de Nederlandse bioscopen.

De opnames van De Film van Dylan Haegens zijn in volle gang. In aanloop naar de release worden meer details bekendgemaakt.

Films koop je online bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.