Kerstshoppen op Amazon: coole koopjes!

We shoppen steeds meer online. Dat is aan de ene kant vervelend voor de winkels, maar schept ook weer mogelijkheden voor andere platformen. Zo heb je als consument ineens een Wereld die aan je voeten ligt en kunnen webshops nieuwe markten aanboren. Soms doen ze dat heel proactief, zoals Amazon. Deze gigant biedt al geruime tijd producten aan in Nederland, maar dan via hun Duitse kanaal. Het prettige daarvan is dat je veel meer keuze hebt dan bij Nederlandse webshops (Trends verschillen nu eenmaal tussen verschillende landen), dat de prijzen soms aanzienlijk lager zijn dan bij Nederlandse webshops en omdat Amazon een logistiek zo netjes op orde heeft betaal je vaak geen verzendkosten! Tijd dus om eens een kijkje te nemen en ons wensenlijstje op een rij te zetten.

marvel schleich

Superhelden

Waar in Nederland de karakters van Funko Pops ontzettend populair zijn, Zijn in Duitsland de figuurtjes van Schleich juist erg in trek. Je kent het merk vast wel van de dierenpoppetjes en boerderijdieren, misschien ken je zelfs van de dinosauriërs en de fantasieschepsels, maar ze hebben ook een reeks die helemaal draait om Marvel en D.C. comics. Het gave van de Schleich figuurtjes van superhelden is dat ze heel waarheidsgetrouw zijn vormgegeven: het vormen perfecte highcatchers voor bijvoorbeeld op je kantoor of mancave!

Robots

amazon sphero r2d2

Over goedkoper gesproken… wat dacht je van deze super aanbieding? Via deze link kom je uit bij de R2D2 robot van Sphero – dat merk ken je vast wel van hun ronde robotspeeltjes. Hij is normaliter 199 euro, maar op Amazon koop je ‘m voor nog geen 75 euro! De iconische en trouwe metgezel van Luke Skywalker R2-D2 is zoals nooit eerder tot leven gebracht. Door gespecialiseerde technologie is deze R2-D2 zo authentiek als de betrouwbare R2 die je in Star Wars hebt leren kennen en van bent gaan houden. Deze R2-D2 kan je zelf volledig besturen, maar hij kan ook uit zichzelf op verkenningstocht gaan. Zijn voor- en achterlampen zijn volledig functioneel, en met de ingebouwde luidspreker klinken de bekende pieptonen en bliepjes. Bekijk R2-D2 in actie met de Star Wars app van Sphero, of bekijk films uit de Star Wars –saga samen met R2-D2 die hierop zal reageren!

amazon lamp captain america

Superhelden lamp

Heb je nog een lichtpuntje nodig in je mancave? Dan is deze wandlampenserie echt geweldig. Je kleeft eerst een sticker op de muur, boort de gaten voor de bevestiging en hangt de wandlamp op. Onze voorkeur gaat uit naar de lamp van Captain America, maar je kunt ook gaan voor het masker van SkyLord of voor de hand van Spider-Man. Naast lampen van Marvel kent het merk veel verschillende modellen – voor ieder wat wils. een echte eye-catcher in iedere ruimte! Let wel: de lampen geven natuurlijk beperkt licht en zijn niet bedoeld als hoofdverlichting van je ruimte. Aan de andere kant: dat is precies wat je zoekt voor een kamer waarin je games speelt of films kijkt!

amazon stormtrooper rugzak

Star Wars Rugzak

Unleash the force within! Met deze rugzak toon jij je trouw aan The Empire, mocht je dat graag willen… of je moet even uitleggen dat je gewoon groot fan bent van de Star Wars Franchise. Wil je juist een Rebellen-rugzak, dan is dit een geweldige tas voor je. Er zijn talloze rugzakken te koop met een masker van Darth Vader of een Stormtrooper, maar ik vind deze rugzak een stuk cooler. Dit is immers een rugzak die een Stormtrooper zou dragen! Die zie je toch ook niet met een masker op hun rug lopen?

superheld mok

All-time classic: de beker

Je kunt niet mis gaan met een beker! Stoer of subtiel, grappig of een beetje creepy… je hebt ze in alle soorten en smaken. Bovendien kun je een mok voor zo veel dingen gebruiken! Niet alleen om uit te drinken, want wil de ontvanger er niet mee gezien worden, dan kan hij gewoon gebruikt worden als pennenbankje of in de schuur voor het bewaren van schroefjes. En toch heeft een simpel item als een beker wel iets. Het laat een stukje van je persoonlijkheid zien, zowel van de persoon die het gebruikt als de persoon die het geeft. Zoeken maar!

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, papablogger en hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven. Naast dit blog is hij freelance schrijver met Tekstbureau de Letterkamer.