logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Jim Bakkum en Bettina Holwerda samen te horen in nieuwe kerstfilm Teddy’s Kerstfeest

Jim Bakkum en Bettina Holwerda bundelen hun talenten bundelen in een bijzondere en hartverwarmende kerstfilm: Teddy’s Kerstfeest. Jim Bakkum neemt de stem van Teddy voor zijn rekening, terwijl Bettina Holwerda haar stem leent aan Bolla, de egel uit de film. Hun chemie en vocale talent zorgen ervoor dat deze karakters tot leven komen op het witte doek. ‘Teddy’s Kerstfeest’ belooft een magische ervaring te worden die jong en oud zal betoveren. De release van deze familiefilm staat gepland voor de komende feestdagen en zal zeker een plekje veroveren in de harten van vele filmliefhebbers.

Teddy’s Kerstfeest is vanaf 13 december te zien in Nederland en België.

Het verhaal van Teddy’s Kerstfeest

Sneeuwvlokken, geurige amandelen en fonkelende lichtjes creëren de perfecte sfeer tijdens Maria’s bezoek aan de kerstmarkt. Daar ontdekt ze plotseling een ongelooflijk geheim: op de bovenste plank van het loterijhokje heeft de liefste teddybeer zojuist zijn hoofd bewogen, de knuffelbeer Teddy leeft! Maria voelt zich meteen verbonden met het levende speelgoed en kan geen betere kerstwens bedenken dan om de teddybeer voor zich te winnen. Maar deze teddybeer heeft andere plannen. Hij droomt van een rijke eigenaar die hem alles kan leren wat de wereld te bieden heeft.

Dit zijn de stemmen van Teddy’s Kerstfeest

  • Jim Bakkum
  • Bettina Holwerda
  • Lauren Versluis
  • Luca van Ammers
  • Loïs Schoolmeesters

Bekijk de trailer van Teddy’s Kerstfeest

Filminformatie

Releasedatum: vanaf 13 december in de bioscoop
Speelduur: 78 minuten
Taal: Nederlands
Classificatie: AL
Genre: Familiefilm, kerstfilm

Films koop je online bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.