Keep it cool met Stokke MyCarrier Cool


MyCarrier Cool 2
MyCarrier Cool 2

Na het succes van Stokke MyCarrier, de unieke drie-in-een draagzak die speciaal is ontworpen om je kindje comfortabel en dicht bij je te dragen, introduceert Stokke de Stokke MyCarrier Cool, de ademende draagzak waarmee warmte en transpiratie verdwijnen en op deze manier beide lichamen aangenaam koel blijven.

Onze 40 jaar ervaring met ergonomische multifunctionele producten is de basis van de ontwikkeling van de draagzak, die je gebruikt vanaf de geboorte tot peuterleeftijd. De Stokke MyCarrier Cool heeft hetzelfde unieke ontwerp als de Stokke MyCarrier maar is gemaakt van luchtdoorlatend technologisch mesh, het soort netstof dat ook voor sportkleding wordt gebruikt. Dit ademende materiaal heeft een optimale luchtventilatie en voert snel vocht af. Je baby en jij blijven op deze manier aangenaam koel.

MyCarrier_Cool-1

De Stokke MyCarrier Cool groeit met het kindje mee zonder aan comfort en ergonomie in te boeten. Voor de baby is de “Happy Hips”-positie, de brede zit waarbij de rug, billen en bovenbenen worden ondersteund, van wezenlijk belang.  En voor de ouders zijn de ergonomisch ontworpen tailleband, het basisframe en de schouderbanden uitermate comfortabel waardoor de rug niet wordt overbelast.

Negen maanden lang heeft het baby’tje aan jouw ritme kunnen wennen – waarom zou je daar nu opeens mee ophouden?

De drie draagoplossingen:

  • Buikdrager – het kindje kijkt jou aan
  • Buikdrager – het kindje kijkt naar voren
  • Rugdrager – kindje op de rug
  • De Stokke MyCarrier Cool is verkrijgbaar in de kleuren Cream en Black.
  • De Stokke MyCarrier Cool is goedgekeurd volgens Oeko-Tex® Standaard 100, klasse 1 en gecertificeerd vrij van gevaarlijke stoffen.

Ga direct naar Stokke op BOL.com.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, papablogger en hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven. Naast dit blog is hij freelance schrijver met Tekstbureau de Letterkamer.LAAT JE REACTIE ACHTER

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.