Scoor karmapunten en win een song van Snelle voor een dierbare


Geplaatst

in

,

door

Tags:

Rapper Snelle die een persoonlijke song voor een dierbare schrijft? Die droom kan nu werkelijkheid worden. Ter introductie van de vernieuwde chocoladerepen, lanceert Milka deze week haar nieuwe campagne ‘Wie gun jij het meest tedere stukje?’, met in de hoofdrol singer-songrapper Snelle. Milka heeft als doel zoveel mogelijk mensen te inspireren om lief te zijn voor elkaar. Daarom slaan het merk en Snelle de handen ineen. Voor de campagne kun je een persoon opgeven die iets bijzonders heeft meegemaakt en die je daarom een teder gebaar gunt. Karmapunten incoming in 3,2,1…..

snelle milka eigen song

Kleine moeite, groot gebaar

Voor de lancering van de campagne heeft de rapper speciaal het nummer ‘Kleine Moeite, Groot Gebaar’ met een bijpassende videoclip gemaakt. In de clip kruipt de Nederlandse artiest in diverse rollen, zoals leraar, buschauffeur en pakketbezorger, om verschillende vormen van tederheid centraal te zetten. Maar daar blijft het niet bij. Zo kun je een lied winnen speciaal voor een dierbare die wel wat extra aandacht verdient. In totaal geeft Snelle drie gepersonaliseerde songs weg aan mensen die een extra stukje tederheid verdienen. Iemand opgeven voor een persoonlijk geschreven song van Snelle kan via deze link.

‘Wie gun jij het meest tedere stukje?’

Met de campagne ‘Wie gun jij het meest tedere stukje?’ wil Milka mensen een hart onder de riem steken. Maxime Dujardin, van Milka, vertelt over de samenwerking: “We zijn ontzettend trots om met Snelle samen te werken. Voor deze campagne, die draait om tederheid en goede daden, hadden we ons geen betere ambassadeur kunnen bedenken. Snelle is namelijk niet alleen een gevierd icoon in de Nederlandse muziekwereld, maar ook iemand die het belang van tederheid vanuit zijn persoonlijke jeugdervaringen als geen ander begrijpt. We zijn enorm enthousiast om vanuit deze gedeelde waarde onze krachten te bundelen en iets moois te kunnen betekenen voor anderen. Met chocolade en muziek willen we mensen samenbrengen.”

ZOEK OP DE SITE

PRIJSVRAGEN

ONZE TOPSUGGESTIES

coolesuggesties topper vierkant

ONZE NIEUWSTE BERICHTEN

 • vrienden vriendengroep

  Los conflicten in de vriendengroep op met een mediator

 • Bak De allerbeste recepten van Paul Hollywood

  Boek recensie: Bak! De allerbeste recepten van Paul Hollywood

 • joy ride

  Alle remmen los in ‘Joy Ride’

 • oppo a78 5g

  Nieuwe OPPO A78 5G met 33W snelladen en 50MP-camera

 • Recensie InfinityLab ClearCall 4

  Gadget review: InfinityLab ClearCall

 • Recensie 7 Wonders Edifice

  Spel recensie: 7 Wonders Edifice uitbreiding

 • curacao

  Last minute Curaçao boeken: voordelen en tips

 • Forever 80s boekbespreking

  Boek recensie: Forever 80’s

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.