Boek recencie: Kapitein onderbroek en de knotsgekke knokpartij met de robotsnotjongen – 1 De nacht van de nare neuspulkhulk.


Geplaatst

in

door

Kapitein Onderbroek en de knotsgekke knokpartij met de robotsnotjongen 1 De nacht van de nare neuspulkhulk

In het nieuwe deel van de populaire Kapitein Onderbroek reeks hebben Sjors en Harold hun zoveelste grap verzonnen. Ze hebben namelijk als project om aan de klas te laten zien ‘spuitertjes’ gekozen. Je hebt twee kleine tubetjes ketchup, die vouw je dubbel, daarna leg je de ketchup tubetjes onder een wc bril, en als iemand dan op de wc gaat zitten zit zijn broek vol met ketchup. De hele klas wou het meteen gaan uitproberen, maar Melvin de studiebol moest per se zijn eigen project eerst laten zien. Niet van de juf, maar van hemzelf. Hij had iets gemaakt waarmee hij een eekhoorn en een robot met elkaar kon laten versmelten.

Melvin de snotteraar

Melvin voelde zich gepest toen niemand naar hem wilde luisteren en maakte een robot waar hij zelf mee kon versmelten. Daardoor zou iedereen bang voor hem zijn en dus naar hem luisteren. Maar Melvin moest op het moment van versmelting niezen, dus dat werd ook meegenomen. Hij werd robotsnotjongen! Een combinatie van een robot, snot en een jongen. Dat had niemand kunnen bedenken 🙂 Maar goed, hij werd dus een vreemd wezen. Wat wel gebeurde, was dat iedereen bang voor hem was.

De fabriek

Toen de klas een uitstapje had naar de tissuefabriek wilde Melvin eigenlijk niet mee. Want ja, hij bestaat deels uit snot. Maar wat het uiteindelijk echte probleem bleek, was dat de directeur niet bepaald slim is. Want de directeur bleef maar tissues op Melvin gooien, terwijl Melvin juist groeide juist door de tissues. Uiteindelijk moesten Sjors en Harold meneer Krupp (de schooldirecteur) toch weer omtoveren tot Kapitein Onderbroek. Dat doen ze door in de vingers te knippen. Hierdoor kon Kapitein Onderbroek de mensen redden van Melvin de robotsnotjongen.

Ga direct naar Kapitein Onderbroek en de knotsgekke knokpartij met de robotsnotjongen 1 De nacht van de nare neuspulkhulk op BOL.com.

Recensie over Kapitein Onderbroek en de knotsgekke knokpartij met de robotsnotjongen 1 De nacht van de nare neuspulkhulk

Ik vond het een grappig boek, maar wat ik niet leuk vind is dat deze serie steeds bijna hetzelfde is, behalve de schurk. Het enige verschil met de andere boeken is dat er nu een robotsnotjongen is, in plaats van bijvoorbeeld een professor. Maar ja, voor de rest is het natuurlijk gewoon een boek met leuke tekeningen.

Score: 7


Informatie

Titel: Kapitein Onderbroek en de knotsgekke knokpartij met de robotsnotjongen 1 De nacht van de nare neuspulkhulk
Auteur:
Uitgever: De Fontein
Aantal pagina’s: 176
Type boek: Hardcover
Leeftijd: vanaf 8 jaar
ISBN: 9789026153648
Prijs: 15 euro

Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

ZOEK OP DE SITE

PRIJSVRAGEN

ONZE TOPSUGGESTIES

coolesuggesties topper vierkant

ONZE NIEUWSTE BERICHTEN

 • vrienden vriendengroep

  Los conflicten in de vriendengroep op met een mediator

 • Bak De allerbeste recepten van Paul Hollywood

  Boek recensie: Bak! De allerbeste recepten van Paul Hollywood

 • joy ride

  Alle remmen los in ‘Joy Ride’

 • oppo a78 5g

  Nieuwe OPPO A78 5G met 33W snelladen en 50MP-camera

 • Recensie InfinityLab ClearCall 4

  Gadget review: InfinityLab ClearCall

 • Recensie 7 Wonders Edifice

  Spel recensie: 7 Wonders Edifice uitbreiding

 • curacao

  Last minute Curaçao boeken: voordelen en tips

 • Forever 80s boekbespreking

  Boek recensie: Forever 80’s